Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Το WEF λέει ότι «δισεκατομμύρια» που συμμορφώθηκαν με τους περιορισμούς του lockdown θα συμμορφωθούν και με το «σύστημα κοινωνικής πίστωσης»


 Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επαίνεσε τα “δισεκατομμύρια” ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που συμμορφώθηκαν με τους δρακόντειους περιορισμούς αποκλεισμού του Covid-19, πριν ισχυριστεί ότι οι ίδιοι άνθρωποι θα συμμορφωθούν με τα συστήματα κοινωνικών πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Σε ένα άρθρο με τίτλο “Ο άνθρακάς μου”: Το WEF παραδέχεται ότι τα λουκέτα του Covid-19 ήταν μια “δοκιμή”.

Γράφοντας ότι “το COVID-19 ήταν η δοκιμασία της κοινωνικής ευθύνης”, ο Kaushik επαινεί τον τρόπο με τον οποίο “ένας τεράστιος αριθμός αδιανόητων περιορισμών για τη δημόσια υγεία υιοθετήθηκε από δισεκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο”.

“Υπήρχαν πολυάριθμα παραδείγματα παγκοσμίως για τη διατήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, τη χρήση μάσκας, τους μαζικούς εμβολιασμούς και την αποδοχή των εφαρμογών ανίχνευσης επαφών για τη δημόσια υγεία, τα οποία κατέδειξαν τον πυρήνα της ατομικής κοινωνικής ευθύνης”, προσθέτει.

Το θέμα του άρθρου είναι πώς να πείσουμε τους ανθρώπους να υιοθετήσουν “προσωπικά προγράμματα δικαιωμάτων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα”, δεδομένου ότι τα συστήματα αυτά έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει σε μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο, ο Kaushik σημειώνει ότι οι βελτιώσεις στην τεχνολογία εντοπισμού και παρακολούθησης βοηθούν να ξεπεραστεί η “πολιτική αντίσταση” κατά τέτοιων προγραμμάτων.

Εκθέσεις κορυφής: Kaushik υπονοεί ότι θα συμπεριφέρονταν με παρόμοιο υποτακτικό τρόπο και σε άλλους τομείς της ζωής.

Μια τέτοια συμμόρφωση θα ενθαρρυνθεί μέσω της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, της ψηφιοποίησης και των συσκευών “έξυπνου σπιτιού”, υποστηρίζει ο Kaushik.

Το άρθρο συνεχίζει με την έκκληση για ένα σύστημα διανομής των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε στυλ κοινωνικής πίστωσης, το οποίο θα παρέχει “ατομικές συμβουλές σχετικά με χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και ηθικές επιλογές για την κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών”.

Θα δημιουργηθούν επίσης νέες κοινωνικές νόρμες που θα ορίζουν τι αντιπροσωπεύει το “δίκαιο μερίδιο” των προσωπικών εκπομπών και θα καθορίζουν τα “αποδεκτά επίπεδα” προσωπικών εκπομπών.

Όπως τονίζουμε στο βίντεο που ακολουθεί, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει προσλάβει εκατοντάδες χιλιάδες “πολεμιστές της πληροφορίας” για να περιπολούν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και να διαδίδουν την εγκεκριμένη από το WEF ιδεολογία, σε μια προσπάθεια να “ελέγξουν την αφήγηση” και να διαγράψουν από το διαδίκτυο τις εναλλακτικές απόψεις.

newspunch.com

https://www.triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις