Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Windsor EINAI XAZAPOI!!!


 Αλήθεια δεν σας φαίνεται παράξενο που ενώ οι Χαζάροι έχουν καταργήσει όλες τις μοναρχίες και μάλιστα με φόνους και ανθρωποκτονίες (βλέπε Ρωσική βασιλική οικογένεια) στην Αυτοκρατορία της Ροδέλας δεν την έχουν καταργήσει ακόμα;;;

Τι στο καλό έχει αυτό το νησί;;


Μεγάλο το ταξείδι από την Χαζάρεια Βαβυλώνα στην Ευρώπη… είχαν την υπομονή να έρθουν εδώ, προκειμένου να καταστρέψουν τον πολιτισμό της…
Και νομίζω πως αν συνδέσουμε τα κομμάτια του παζλ εδώ… εδώ… εδώ… εδώ… εδώ… και εδώ…  θα κατανοήσουμε πολλά για την λέπρα στα γονίδιά τους και κυρίως για την παιδοφιλία και τις αιμομιξίες τους… είτε είναι βασιλείς, είτε είναι… πολιτικοί…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ!!!
Καλλιόπη Σουφλή 

 


Υ.Γ. Ε, όχι κι όλες… υπάρχουν ακόμα βασιλείς… (εδώ)
Κάποιοι/ες μάλιστα από τον ελληνόφωνο λαό, είναι ακόμα λάτρεις τους…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ Ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι (εδώ χαμογελώ με σαρδόνιο χαμόγελο)….αλήθεια δεν σας φαίνεται παράξενο που ενώ οι Χαζάροι έχουν καταργήσει όλες τις μοναρχίες και μάλιστα με φόνους και ανθρωποκτονίες (βλέπε Ρωσική βασιλική οικογένεια) στην Αυτοκρατορία της Ροδέλας δεν την έχουν καταργήσει ακόμα;;; Τι στο καλό έχει αυτό το νησί;;

Λοιπόν έχουμε και λέμε …κάτσε να ανοίξω τα κιτάπια μου… το αρχείο θα το ζήλευαν πολλοί :

Η Rivka Shoshana (βαφτίστηκε Anna Rosa) Jacob· γεννήθηκε το 1742 στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Παντρεύτηκε το 1754 με τον Nathan Mayer της Φρανκφούρτης. Μετακόμισαν στην Ιρλανδία το 1760/61 όπου πήραν τα ονόματα William και Annie Maher.

Στην συνέχεια η Esther Mayer b.1755 Frankfurt. Παντρεύτηκε τον Asshur Wolf.

Η Chaya Mayer (γνωστή και ως Catherine Maher) (γεν.1758 Φρανκφούρτη). Παντρεύτηκε τον Isaac Leon Morpurgo (γνωστός και ως Peter Leon Murphy).

Δύο από τους εγγονούς της Μέρφι ήταν Καθολικοί Αρχιεπίσκοποι. 

Άφτερ δάτ η Ρέιτσελ Μάγιερ (γεν.1760 Φρανκφούρτη) παντρεύτηκε τον Reb Sender of Sheklov (γνωστός και ως Benjamin Broide, Ephraim Brody, Alexander Margoliot). 

Ήταν η δεύτερη σύζυγός του. Ήταν ο Ρέμπης των μυστικών Φραγκιστών που παρέμειναν στις εβραϊκές κοινότητες.

Η κόρη τους Leah Golda Broide του Shekhlov ήταν η δεύτερη σύζυγος του Reb Moshe ben Zalman, γιου του Alter Rebbe.

Ο γιος της Leah, Gershon Yehuda Leib Broide (γνωστός και ως στρατιώτης George Brody) παντρεύτηκε τη Feige Aurebach (Orbach) μια εγγονή του Rebbe Nachman του Breslov.

Ο George και ο Feige ήταν οι βιολογικοί γονείς της Julia Hauke ​​(Golda Brody) πριγκίπισσας του Battenberg, ηθοποιού του πρίγκιπα Phillip Duke του Εδιμβούργου και του βασιλιά Juan Carlos της Ισπανίας.

Έτσι, ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ήδη συγγένεια με τον ψευδοΜεσσία των Ιλλουμινάτι Jacob Frank και τον ‘Alter Rebbe’ (τον ιδρυτή του Chabad) μέσω της δεύτερης κόρης του.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ακόμη και συγγένεια με τον ψευδοΜεσσία μέσω της 1ης και της 5ης κόρης του. 

Αυτό εξηγεί επίσης γιατί ένας Μοχέλ έρχεται πάντα να κάνει περιτομή το νεογέννητο αγόρι των Windsors.

Πρόκειται για μια κρυπτοιουδαική βασιλική οικογένεια των Μεσσιανιστών, εξ ου και η στενή σχέση με τους Ρότσιλντ – που χρηματοδότησε τον Τζέικομπ Φρανκ εκείνη την εποχή.

Επιπλέον, ο Jakob Frank ήταν παντρεμένος με την κόρη του Baal Shem του Λονδίνου στον πρώτο του γάμο (εμφανίζεται εμφανώς στο W. Eggert: «A Secret History»). 

Σημείωση : 

Ο Jacob Frank παντρεύτηκε αρχικά γύρω στο 1740 την Chaya, την κόρη του Hayyim Falk (Falkon) της Podolia (το Baal Shem του Λονδίνου) από την οποία απέκτησε 6 κόρες.

Δεύτερον, παντρεύτηκε την Hannah το 1752, η οποία ήταν μητέρα της κόρης του Eva (Rachel) και των γιων του Emmanuel και Joseph (Reizel).

Ο Roch λέγεται επίσης ότι είναι γιος του, αλλά πιστεύω ότι είναι στην πραγματικότητα ένας από τους γαμπρούς του.

Η εγγονή του Φαλκ Σάρα παντρεύτηκε τη βοηθό του Τζβί Χιρς Κάλις (Κόλις/Κόλινς).

Ο πατέρας του Φαλκ ήταν ο Ραβίνος Τζόσουα Ραφαέλ (μεγαλύτερος αδερφός του Ραβίνου Τζόζεφ Ραφαήλ) που ήταν εγγονοί του Ραφαήλ (Ρόμπερτ) Φάλκονερ [γενν.1644 Εδιμβούργο) γιος του Σερ Τζον Φάλκονερ και της Εσθήρ Μπρίοτ του Νομισματοκοπείου.. 

Οι Windsor είναι Χαζάροι….

 

Πηγή

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις