Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

«XAPKOBO» έγινε η Αχαρνών: Δείτε τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης σε κατάστημα φιαλών Yγραερίου (video) Εικόνες από Ουκρανία στο κέντρο της Αθήνας - Ένας σοβαρά τραυματίας!


 Τρομακτικά βίντεο δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα με γυάλες υγραερίου στην Αχαρνών, με τις σκηνές να θυμίζουν Ουκρανία, καθώς το κατάστημα «τινάχτηκε στον αέρα» λες και χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο «Iskander».

Ως αποτέλεσμα της έκρηξης τραυματίστηκε σοβαρά ένα εργαζόμενος στην επιχείρηση, ενώ η φωτιά – η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο – ξεκίνησε από άγνωστη αιτία.

Δείτε την «κόλαση» φωτιάς στο κέντρο της Αθήνας: 

Εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων αλλά και του γεγονότος ότι πρόκειται για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή, η φωτιά μεταδόθηκε γρήγορα στο πενταώροφο κτίριο από τις τέντες, από τον έναν όροφο στον άλλον.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπήρχαν συνεχείς εκρήξεις, ενώ ταυτόχρονα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχώρησαν στη διάσωση και τον απεγκλωβισμό άλλων τριών ατόμων -και μάλιστα εσωτερικά από τις σκάλες, με φιάλες οξυγόνου στο στόμα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε κατάστημα στην Αχαρνών 210. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ακούγονται εκρήξεις πιθανόν από φιάλες υγραερίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 5 οχήματα και 1 κλιμακοφόρο και 18 πυροσβέστες.

Οι φλόγες έχουν επεκταθεί και στους πάνω ορόφους και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει κίνδυνος για τους ενοίκους.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός δήλωσε πώς υπάρχει και ένας τραυματίας που φέρει εγκαύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις