Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Zωγράφου: Eπεισόδιο στον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος – «Συγγενείς» ζητούσαν να τον δουν (10 άτομα)

Στο νοσοκομείο μετέβησαν 10 άτομα και δήλωσαν ότι είναι συγγενείς του

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο όταν της επιτέθηκε με κατσαβίδι, στο προαύλιο των φοιτητικών εστιών στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετέβησαν περίπου 10 άτομα με δύο οχήματα και δήλωσαν ότι είναι συγγενείς του E.F.. Όπως είπαν, ήθελαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του και να τον δουν.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους εξήγησαν ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ένας εξ’ αυτών ήταν πιο επίμονος και απαιτούσε να δει τον τραυματία κακοποιό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να τον προσαγάγουν.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι είναι θείος του κατηγορούμενου, κάτι που ερευνάται.

 


Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 30χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Αλβανός που δέχθηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο, έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. Εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Τον Μάιο του 2019, ο ίδιος είχε απαγάγει τον 17χρονο – τότε-  γιο επιχειρηματία. Μαζί με τους συνεργούς του τον κράτησαν για λίγες ώρες και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα κλειδιά του σπιτιού. Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας – όπου βρίσκονταν όλα τα μέλη της – και τους λήστεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις