Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Το προφίλ της μητέρας της 12χρονης στο Facebook... Η 37χρονη μητέρα έπαιζε online πόκερ και χρησιμοποιούσε αγοραίες εκφράσεις σε διάφορες αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Facebook. 


Στοιχεία για τη ζωή που έκανε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια έρχονται στη δημοσιότητα.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το προφίλ της μητέρας στο Facebook, όπου η 37χρονη γυναίκα είχε πλούσια παρουσία, καθώς δημοσιοποιούμε πτυχές της ζωής της και της καθημερινότητας που είχε μαζί με τα παιδιά της.Η 37χρονη είχε 38 διαδικτυακούς φίλους, έκανε πολλές αναρτήσεις με τραγούδια και «λάτρευε» τις εφαρμογές παιχνιδιών, με αδυναμία στο διαδικτυακό πόκερ.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το STAR, η 37χρονη χρησιμοποιούσε συχνά αγοραίες εκφράσεις, είτε για να υποστηρίξει την ομάδα της είτε για να εκφράσει τα παράπονα της απέναντι στους άντρες.
   
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή της από το 2016, όταν έγραφε: «Πίνουμε δηλητηριώδεις χημικές ουσίες στο σπίτι». Μάλιστα, τότε είχε κάνει tag στην ανάρτηση και τις ανήλικες κόρες της, με την 12χρονη τότε να είναι μόλις έξι ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις