Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Βγάζουν 23.000 ευρώ τον μήνα μέσω του OnlyFans – Βιντεοσκοπούν το σεξ την ώρα που τα παιδιά κοιμούνται στο δίπλα δωμάτιο


 Ένα  ζευγάρι από την Βρετανία κερδίζει κάθε μήνα περίπου 23.000 ευρώ μέσω του OnlyFans, ύστερα από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η σύζυγος, καθώς εμφάνισε μελάνωμα στο δέρμα – μια μορφή καρκίνου – με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση και να επαναξιολογήσει την ζωή της.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 33χρονη Jenn και ο 36χρονος Brad Hanniston κατά την διάρκεια του lockdown το 2020 ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός, αφού η γυναίκα εμφάνισε έναν ασυνήθιστο σπίλο στο πίσω μέρος της γάμπας της. Μετά από αρκετές εξετάσεις διαγνώστηκε με μελάνωμα σταδίου 1Β και μπήκε στο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκε με επιτυχία το μελάνωμα, χωρίς να χρειαστεί καμία περαιτέρω θεραπεία.

Η Jenn

Παρόλα αυτά, αυτή η εμπειρία την ώθησε να «επαναξιολογήσει» τη ζωή της και τα πράγματα που ήθελε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να δημιουργεί περιεχόμενο για ενήλικες.

«Άκουσα για έναν φίλο που κάνει OnlyFans και σκέφτηκα “γιατί όχι;”. Μου φάνηκε πολύ χρήσιμο, οπότε γιατί να μην το δοκίμαζα;», είπε χαρακτηριστικά. Έτσι, δημιούργησε λογαριασμό και μετά από λίγο καιρό, ο σύζυγος της δήλωσε πως ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό το εγχείρημα

Ο Brad Hanniston

Η «νέα ζωή»

Το ζευγάρι είδε ότι κέρδιζε από το OnlyFans πάρα πολλά χρήματα, οπότε επικεντρώθηκε μόνο σε αυτό, με τον Brad να εγκαταλείπει την δουλειά του. Όμως τόνισαν πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτιάξουν ένα κοινό, ώστε να βγάζουν αμέσως αρκετά χρήματα για να μπορούν να ζήσουν.

Πλέον, το ζευγάρι ξοδεύει περίπου τέσσερις ώρες την ημέρα βιντεοσκοπώντας περιεχόμενο για τη σελίδα του OnlyFans. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γνωρίζουν για την νέα δουλειά τους, όπως τα παιδιά τους.

Παρόλα αυτά, φροντίζουν να λείπουν τα παιδιά από το σπίτι, αν και μερικές φορές κάνουν σεξ, ενώ εκείνα είναι στο δίπλα δωμάτιο και κοιμούνται.

«Μερικές φορές τραβάμε περιεχόμενο το βράδυ όταν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι, κάτι που κάποιοι έχουν σχολιάσει αρνητικά. Δεν κάνουν όμως όλοι οι γονείς σεξ ενώ τα παιδιά τους είναι στο κρεβάτι; Απλώς έχουμε μια κάμερα μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η 33χρονη Jenn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις