Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: Ξέσπασε σε λυγμούς ο μεγάλος γιος της 37χρονης μετά την προφυλάκισή της

 Ο μεγάλος γιος της 37χρονης κατέρρευσε μετά την προφυλάκισή της.

Την ώρα που οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ερευνούν την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια,

με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι, έρχονται στη δημοσιότητα μικρές τραγικές ιστορίες γύρω από την υπόθεση.

Οι εξελίξεις στη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι συνεχείς, με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να οδηγούν στη φυλακή και την 37χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη στην κατάθεσή της δεν αναφέρει πουθενά την εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση, ούτε ότι γνώριζε κάτι για τις αρρωστημένες ενέργειες του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου.

Αύριο στις φυλακές

Έτσι, η 37χρονη μετά την απολογία της, που ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, έφυγε με προορισμό τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Από εκεί, αύριο θα αναχωρήσει με προορισμό ένα κατάστημα κράτησης. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί, ωστόσο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ως πιο πιθανό τις φυλακές του Κορυδαλλού και όχι σε αυτές του Ελαιώνα Θηβών.

Αυτό αναμένεται να συμβεί καθώς η έρευνα για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία και ενδεχομένως να χρειάζεται να καταθέσει εκ νέου η 37χρονη.

Τραγική φιγούρα ο γιος της

Έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκαν μέλη της οικογένειας της 37χρονης, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Τραγική φιγούρα ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε τη μητέρα του να οδηγείται στην ανακρίτρια.

Μάλιστα, έσπευσε να της μιλήσει από το παράθυρο του οχήματος της Ασφάλειας και στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος, φωνάζοντας: «Μαμά όχι, όχι, σε παρακαλώ».

Ο γιος της 37χρονης, η οποία ξέσπασε σε κλάματα εκείνη τη στιγμή, λίγη ώρα αργότερα, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, μαζί με την 19χρονη αδελφή του.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν εκείνη που ανακάλυψε τα φρικιαστικά μηνύματα που αντάλλασσε ο 53χρονος παιδοβιαστής με το ανήλικο κορίτσι.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ανήλικα αδέλφια

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη σύντομη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», τα έξι ανήλικα αδέλφια της οικογένειας έχουν βρει καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι ειδικοί του συγκεκριμένου φορέα προστασίας των παιδιών, υπογραμμίζουν ότι είναι σημαντικό για την οικογένεια να παραμείνει ενωμένη, τονίζοντας την ανάγκη προστασίας και σεβασμού της ιδιωτικότητας των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις