Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Αγρίνιο: Πώς κατάλαβαν οι γονείς ότι κάτι συμβαίνει με τον 4χpovo – Αναμένεται η απολογία του 28χpovoυ

 


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο από την είδηση ότι ένας 28χρονος κατηγορείται για υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 4χρονου αγοριού. Οι πράξεις αυτές φαίνεται πως έγιναν από τον δράστη από τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2021 όταν υπηρετούσε τη θητεία του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του παιδιού. Παντελή Βαβακά.

Πώς κατάλαβαν όμως οι γονείς ότι κάτι συμβαίνει; «Μιλάμε για ένα παιδί τεσσάρων ετών και τα συναισθήματα, η εξωτερίκευσή τους μπορεί να ήταν ψευδή ως στοιχεία. Οι γονείς ήταν σε μια δύσκολη κατάσταση, το παιδί είχε μεταπτωτικές τάσεις.

 

Ξεκίνησε από την τηλεόραση όταν αντιλήφθηκε ένα τέτοιο περιστατικό, το παιδί παρουσίασε μια μεταπτωτική συμπεριφορά δυσάρεστη προς τους γονείς και μετά με μια απλή ζωγραφιά με την οποία εξέφρασε το παιδί τη δυσαρέσκεια… έτσι από μια απλή λεπτομέρεια ξεκίνησε η όλη υπόθεση.

Παιδοψυχολόγοι εξέτασαν το παιδί, διαπίστωσαν ότι έγιναν αυτές οι γενετήσιες πράξεις και μετά ξεκίνησε η ανάκριση.

Το παιδί σήμερα – επειδή και η ηλικία του ήταν τέτοια – μπορούμε κι εμείς και οι γονείς να του δημιουργούν ψευδείς καταστάσεις ως προς την αντίληψη των γεγονότων αυτών. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βέβαια γιατί βίωσε… ήταν εξακολουθητικές οι πράξεις αυτές, όπως αποτυπώνονται στη δικογραφία», δήλωσε ο δικηγόρος στην ΕΡΤ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του τετράχρονου, ο οποίος είναι γνωστός νομικός του Αγρινίου, μίλησε και στο agriniopress, σημειώνοντας: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της. Η νεότερη εξέλιξη, αυτή της δημοσιοποίησης, για εμάς ήταν αναμενόμενη. Θα ακολουθήσει η απολογία του φερόμενου δράστη και αναμένουμε εξελίξεις. Έχουμε εμπιστοσύνη στις διωκτικές αρχές μιας και στο θέμα επιδείχθηκε άψογη επιστημονική και νομική προσέγγιση».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, απορίες στην κοινωνία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι αν και τα στοιχεία του νεαρού έχουν δημοσιοποιηθεί, αυτός δεν έχει ακόμη συλληφθεί. Κάτι που σύμφωνα με νομικές πηγές δεν αποκλείεται πάντως να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις