Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Συγγενείς ανακάλυψαν τα μηνύματα του 53χρονου στο κινητό της 12χρονης «Οπλοστάσιο» το σπίτι του (PHOTOS) – Με τι την απειλούσε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το παιδί πήγε να μείνει για λίγες ημέρες σε ένα συγγενικό σπίτι. Οι θείοι της παρατήρησαν ότι η 12χρονη περνούσε αρκετό χρόνο με το κινητό της και συγκεκριμένα πρόσεξαν ότι δεν το άφηνε από το χέρι της. Ο δράστης φέρεται να της ζητούσε συνεχώς να του στείλει γυμνές φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι συγγενείς με την πρώτη ευκαιρία πήραν το κινητό της και το έψαξαν, με αποτέλεσμα να βρουν τους ανατριχιαστικούς διαλόγους με τον 53χρονο, ο οποίος ζητούσε τις ακατάλληλες φωτογραφίες δίνοντας σαφείς οδηγίες κάθε φορά, ενώ στη συνέχεια βρήκαν και τις φωτογραφίες.

Αμέσως ειδοποίησαν την μητέρα του παιδιού και έκαναν την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

 

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα του 53χρονου και των αρρωστημένων ορέξεών του και τα άλλα παιδιά της οικογένειας

Με τι απειλούσε το παιδί

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 53χρονος απειλούσε με όπλο την 12χρονη, ενώ της έλεγε ότι εκείνη και η οικογένεια τής θα πεθάνουν επειδή δεν θα έχουν να φάνε. «Δεν θα έχετε να φάτε γιατί εγώ σας δίνω λεφτά. Θα πεθάνετε από την πείνα αν δεν κάνεις ότι σου λέω» την απειλούσε.

Η μητέρα μεγαλώνει μόνη της τα 9 παιδιά καθώς ο σύζυγός της ήταν τοξικομανής και μπαινόβγαινε στην φυλακή.

Η πολύτεκνη οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο δράστης την βοηθούσε οικονομικά ανά διαστήματα, ενώ υποψίες γεννούν οι πληροφορίες ότι έδινε χαρτζιλίκι και σε άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.

 

Την βίαζε, την εξέδιδε και δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, το κορίτσι βίωνε έναν εφιάλτη. Ο 53χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη με την απειλή όπλου και την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να φωτογραφίζει την 12χρονη γυμνή και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της σε πορνογραφικά site.

Ο 53χρονος, παντρεμένος με ένα παιδί, φέρεται να είχε αγάπη για τα όπλα ρέπλικες και διατηρούσε συλλογή, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, καθώς και δύο φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 42χρονος, από τον οποίο κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής και δύο usb.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις