Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Άγιος Παντελεήμονας: Τα στοιχεία του 63χρονου που κατηγορείται για βιασμό – Πρόσφερε χρήματα σε 2 παιδάκια για να πάνε σπίτι του

 


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 63χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία.

Πρόκειται για τον: ΓΟΥΒΑΛΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Βιασμός ανηλίκου

Η σύλληψη του έγινε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία δύο αγοριών ηλικίας 7 και 8 ετών ότι τα προσέγγισε στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα που έπαιζαν και τους προσέφερε μικρό χρηματικό ποσό για να πάνε σπίτι του να παίξουν.

Βιασμός ανηλίκου

Εκεί, ο 63χρονος φέρεται να προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους, με τα παιδιά να αποκαλύπτουν στη μητέρα τους τι συνέβαινε για σχεδόν δέκα ημέρες.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης στις φυλακές Γρεβενών, μετά από καταδίκη 15 ετών για παρόμοια αδικήματα.

Βιασμός ανηλίκου

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12:00 ώρα της 18-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις