Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Γυμνή στην πασαρέλα η Bella Hadid – Της έφτιαξαν live φόρεμα από ειδικό σπρέι Εντυπωσιακό BINTEO



 Ξαφνικά και από το που πουθενά, η Bella Hadid εμφανίστηκε στην πασαρέλα, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας μόδας του Παρισιού, φορώντας μόνο ένα σλιπ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα kitten heels και καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της. Αμέσως μετά, δυο άνδρες του δημοφιλούς οίκου μόδας Coperni, μπήκαν στην πασαρέλα και κρατώντας δύο ψεκαστήρες χρώματος άρχισαν να βάφουν το μοντέλο με λευκή μπογιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, οι οποίοι δεν ήξεραν από πού τους ήρθε.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, ξεπερνούσε κάθε φαντασία, αφού αυτό που προσπαθούσαν να κάνουν οι δύο άντρες, δεν ήταν απλά να βάψουν το μοντέλο δημιουργώντας ένα απλό bodypainting, αλλά να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα chic φόρεμα φτιαγμένο από… ποιος ξέρει!

Το βίντεο της μαγικής στιγμής έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε δευτερόλεπτα, αποσπώντας τις πιο θερμές κριτικές και υπενθυμίζοντας πως και η μόδα είναι μια μορφή τέχνης, ίσως και η πιο εκλεπτυσμένη. Από το πουθενά ένα φόρεμα γεννήθηκε και ο οίκος Coperni κατάφερε να βρεθεί στα πρωτοσέλιδα. Και μάλιστα, μπορούμε να μιλάμε για κάτι εντελώς καινούργιο, αφού την συγκεκριμένη στιγμή δεν την είχαμε ξανά δει ποτέ. Αρκετά χρόνια πριν, ο Alexander McQueen είχε χρησιμοποιήσει ρομπότ με ψεκαστήρες, προκειμένου να ζωγραφίσει τις λευκές δημιουργίες του και ίσως αυτό να ενέπνευσε τους νέους σχεδιαστές. Αλλά φορέματα από σπρέι μέσα σε ένα λεπτό… αυτή είναι μια τεχνική που θα έλυνε πολλά προβλήματα!


Πηγή: InStyle

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις