Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

BINTEO NTOKOYMENTO: Έντρομη γυναίκα σταματάει έξω από καφέ – Ο βιαστής με το τατουάζ είχε μπει με μαχαίρι στο αμάξι της Ο δράστης έφυγε προς τη Συγγρού

 


Κείμενο
Κώστας Παπαδόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που πλέον φέρει το προσωνύμιο «ο βιαστής με το τατουάζ» και τα ξημερώματα της Κυριακής φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες διαθέσεις του σε βάρος μίας 34χρονης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα, στη λεωφόρο Αμφιθέας φέρεται πως επιχειρήσει και πάλι να βιάσει μία άλλη κοπέλα, η οποία γλίτωσε χάρη στην έξυπνη αντίδραση της και τη βοήθεια της τύχης.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, από 24ωρο κατάστημα καφέ – εστίασης στη λεωφόρο Αμφιθέας, η γυναίκα οδηγώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο της και έχοντας αναμμένα τα αλάρμ και πατώντας κόρνα, χτυπάει στη τζαμαρία του καταστήματος και στη συνέχεια σταματάει μπροστά στην είσοδο.

Ο επίδοξος βιαστής, ο οποίος έχει μπει στο πίσω κάθισμα και την απειλεί με μαχαίρι, φεύγει έντρομος τρέχοντας προς την λεωφόρο Συγγρού πριν «χτυπήσει» ξανά γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα.

Η νεαρή γυναίκα κατεβαίνει από το όχημα της και οι υπάλληλοι του καταστήματος πλησιάζουν προς το μέρος της, προσπαθώντας να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Εκεί τους εξηγεί πως ο «βιαστής με το τατουάζ» άνοιξε την πίσω πόρτα και μπήκε στο αμάξι της όταν βρίσκονταν σταματημένη σε κάποιο φανάρι, με την ίδια να αναζητεί ένα μαγαζί με κόσμο για να σωθεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της αρκετά στοιχεία για το άτομο αυτό που από τη δράση του φαίνεται να έχει διαταραγμένη προσωπικότητα και να μην διστάζει να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις