Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Επιτέλους Ευχάριστα νέα: Δικαιώθηκε και επιστρέφει στους Αγίους Ισιδώρους ο πάτερ Δημήτρης


 Την Κυριακή θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία ο πάτερ Δημήτριος Λουπασάκης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ekklisiaonline.

Συγκεκριμένα εκτός απροόπτου ο πάτερ Δημήτριος την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού,

θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία παρουσία πιστών, όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ekklisiaonline.

Ο πάτερ Δημήτριος μετέβη στα Χανιά για να επισκεφθεί τη μητέρα του, όπου να σημειωθεί πως έχει χτίσει το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, του προστάτου και Σωτήρα.

Ξέσπασε σε κλάμματα ο πατέρας Δημήτριος:  «Είδα να θεραπεύονται παράλυτοι, κουφοί. Με νοιάζει ο Παράδεισος όχι η Γη»

Η πρώτη δήλωση του παπά Δημήτρη

Υπενθυμίζεται πως ο πάτερ Δημήτριος μετά τη Θεία Λειτουργία της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου είχε αναφέρει: «Ο Θεός να είναι μαζί μας, πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους στο λόφο του Λυκαβηττού. Εδώ όλη η παρέα μαζί τελούμε τις θείες λειτουργίες. Η χάρη και η ευλογία του Θεού να σας δίνουν πάντοτε υγεία και εμείς να είμαστε πάντοτε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως σήμερα και όπως 22 χρόνια εδώ στους Αγίους Ισιδώρους.

Ξέσπασε σε κλάμματα ο πατέρας Δημήτριος:  «Είδα να θεραπεύονται παράλυτοι, κουφοί. Με νοιάζει ο Παράδεισος όχι η Γη»

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη, τη στήριξη, την καλοσύνη και τις ευχές σας και βέβαια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.Διαβάζοντας τα μηνύματά σας, τα οποία είναι χιλιάδες εκατοντάδες, σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για μένα και όλους εμάς. Ένα τεράστιο μεγάλο “ευχαριστώ” και μια τεράστια μεγάλη συγγνώμη”. Ο Θεός να σας έχει πάντοτε καλά και να σας δίνει υγεία και χαρά στις οικογένειες και τα παιδιά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις