Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Μια πάρα πολύ σημαντική είδηση... Οριστικό μπλόκο στα funds με Απόφαση Αρείου Πάγου απασχολεί πολλές χιλιάδες Ελλήνων οι οποίοι έχουν πέσει θύματα μιας τεράστιας απάτης των τραπεζών και τα δάνεια τους

 
Οριστικό μπλόκο στα funds. Δεν έχουν νομιμοποίηση. Μια πάρα πολύ σημαντική είδηση έχουμε σήμερα που απασχολεί πολλές χιλιάδες Ελλήνων οι οποίοι έχουν

πέσει θύματα μιας τεράστιας απάτης των τραπεζών και έχουν δει τα δάνεια τους να έχουν μεταπηδήσει σε κάποια funds του εξωτερικού, χωρίς την δική τους συναίνεση.. Και αυτά τα funds ενοχλούν καθημερινά τους δανειολήπτες και τους απειλούν με πλειστηριασμούς της περιουσίας τους…

Οριστικό μπλόκο στα funds με Απόφαση Αρείου Πάγου

Μετά από σειρά ΔΕΚΤΩΝ δικαστικών αποφάσεων από πολλά δικαστήρια της χώρας, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, έφθασε και η ώρα του ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, με μια ιστορική του υπ’ αριθμ. 822/22 απόφαση, να αποφανθεί ότι τα τραπεζικά funds δεν νομιμοποιούνται να παρίστανται στα δικαστήρια , δεν μπορούν να επιβάλουν κατασχέσεις, να διενεργούν πλειστηριασμούς επί ακινήτων δανειοληπτών και γενικά να προβαίνουν σε πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης.

Είναι μία απόφαση σταθμός στην Ελλάδα που βάζει φραγμό στις παράνομες, αδιαφανείς, παράτυπες και ασφυκτικές μεθοδεύσεις των funds που επιχειρούν ανεξέλεγκτα και παρά τον νόμο επί σειρά ετών εις βάρος της περιουσίας των Ελλήνων.

Επίσης η απόφαση αυτή ανοίγει μία συζήτηση για αποκατάσταση των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση και καταβολή αποζημιώσεων ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις που έχουν ήδη εκποιηθεί δια πλειστηριασμού ακίνητα, ενώ παράλληλα εκκρεμούν ένδικα μέσα των δανειοληπτών κατά πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης χωρίς να έχουν ακόμα εκδικασθεί οι υποθέσεις αυτές.

Η στροφή αυτή της νομολογίας με την ανωτέρω αμετάκλητη απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ αλλάζει τις ισορροπίες των μερών και πλέον στις διαπραγματεύσεις των δανειοληπτών με τα FUNDS, η θέση των δανειοληπτών αναβαθμίζεται ραγδαία.

Είναι μία απόφαση με πολλές αναγνώσεις… Το σημαντικό είναι ότι δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία, αλλά δημιουργεί μια παγιωμένη πλέον θέση της νομολογίας , εφόσον έρχεται μετά από μια σειρά άλλων αποφάσεων, ήδη από το 2018 τουλάχιστον, όταν πρωτοξεκίνησαν τα funds να εμφανίζονται στα δικαστήρια επικαλούμενα αόριστες και αδιαφανείς διαδικασίες τιτλοποιήσεις.

Από τότε είχαν ξεκινήσει , διστακτικά αρχικά, οι Δικαστές να βγάζουν θετικές για τους δανειολήπτες αποφάσεις κρίνοντας ότι δεν αποδεικνύουν την νομιμοποίηση τους τα funds. Τώρα πλέον , με σωστή πάντα νομική τεκμηρίωση , είναι σχεδόν βέβαιη η δικαίωση του δανειολήπτη.

Καταστρέφονται από την κυβέρνηση δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες

Κοινοποιείστε το άρθρο και διαδώστε την προσπάθεια μας..

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!


 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις