Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Άγιος Παντελεήμονας: Πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – H καταγγελία που οδήγησε στις φρικτές αποκαλύψεις

 Το φως της δημοσιότητας βλέπει μία νέα φρικτή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ένας 41χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού έσπευσε στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, όπως αναφέρουν πληροφορίες.


Ο 41χρονος και η 41χρονη σύζυγός του από τη Γεωργία, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών.


Πριν από μερικές ημέρες η μητέρα έσπευσε στο Τμήμα Ομόνοιας και κατήγγειλε ότι ο 41χρονος σύζυγός της την χτυπούσε. Ο άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς η 12χρονη αποκάλυψε τότε στην μητέρα της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε από τα 7 της χρόνια.


Το παιδί φαίνεται πως ένιωσε ασφάλεια όταν συνελήφθη ο πατέρας του και περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του. Όπως είπε, από την ηλικία των 7 ετών ο 41χρονος την θώπευε ενώ από τον περασμένο Απρίλιο, που ο δράστης επέστρεψε από ένα ταξίδι στο Μπαγκλαντές, άρχισε να την βιάζει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, παρά το γεγονός ότι η 12χρονη έκλαιγε με λυγμούς και τον παρακαλούσε να σταματήσει, ο δράστης ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο πατέρας την κακοποιούσε όταν η μητέρα έλειπε στη δουλειά της και η 12χρονη ήταν μόνη στο σπίτι μαζί του.


Ο 41χρονος φέρεται να απειλούσε την κόρη του ότι εάν πει κάτι στην μητέρα της, θα πάνε και οι δύο στη φυλακή. Ανατριχιαστικό είναι επίσης το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των αποτρόπαιων πράξεων, άναβε τον φακό και την κάμερα του κινητού και την φωτογράφιζε.


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις