Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Γάλλος πολιτικός Iσχυρίζεται ότι το εμβόλιο για τον COVID παραλίγο να τον σκοτώσει και ότι ο MAKPON είπε ψέματα ότι έκανε το εμβόλιο (VIDEO)

 


Ο Γάλλος πολιτικός και πρώην υποψήφιος για την προεδρία Ζαν Λασάλ, κατηγόρησε τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τους φίλους του ότι είπαν ψέματα για το καθεστώς εμβολιασμού τους για τον COVID.

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη στο NTD την Κυριακή, ο Lassalle, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την 4η εκλογική περιφέρεια του διαμερίσματος των Pyrénées-Atlantiques στην Εθνοσυνέλευση από το 2002 έως τις 21 Ιουνίου 2022, αποκάλυψε ότι το πειραματικό εμβόλιο για τον COVID παραλίγο να τον σκοτώσει.

«Έκανα το εμβόλιο της Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, μου παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις από τις 3 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους», είπε ο Λασάλ. «Και ευτυχώς  στην κλινική Ambroise Paré ο χειρούργος μαζί με έναν άλλο γιατρό που είχε δίπλα του, κατάφερε να βάλει τις δύο άνω κοιλότητες της καρδιάς στη θέση τους, εκτός από το να τις κάνει να λειτουργούν κανονικά. Διαφορετικά, θα ήμουν σίγουρα νεκρός».

Ολόκληρη η συνέντευξη του εδώ:

Σημείωση-Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης στα ελληνικά, πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του Video

Ο Λασάλ, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2017 και έλαβε πάνω από 435.000 ψήφους, εξήγησε ότι έκανε το εμβόλιο του COVID για να δώσει το καλό παράδειγμα για τον γαλλικό λαό και ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε εντελώς ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και άλλοι ανώτατοι αξιωματούχοι δεν έκαναν το εμβόλιο.

«Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι δεν έκανα τη δουλειά μου. Αλλά δεν ήξερα ότι ο Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος», είπε ο Λασάλ. «Δεν ήξερα ότι τα περισσότερα από τα μέλη της κυβέρνησης δεν ήταν εμβολιασμένα, και δεν ήξερα ότι πολλοί από τους συναδέλφους μου βουλευτές δεν ήταν επίσης. Ήθελα να δώσω το παράδειγμα».

«Αυτή ήταν η στιγμή που ο κ. Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον και όλοι οι άλλοι… ενθάρρυναν όλους να εμβολιαστούν», συνέχισε.

«Αρρώστησα και το είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, κανείς δεν με άκουσε και ήθελαν να με φιμώσουν».

Θυμηθείτε ότι ο Μακρόν τον Ιανουάριο απείλησε να κάνει τη ζωή των μη εμβολιασμένων άθλια, μέχρι να υποχωρήσουν και να πάρουν το εμβόλιο για τον COVID.

«Τους ανεμβολίαστους, θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και έτσι, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική», είπε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στη Le Parisien .

«Δεν θα στείλω (τους ανεμβολίαστους) στη φυλακή, δεν θα εμβολιάσω με το ζόρι. Πρέπει λοιπόν να τους πούμε, από τις 15 Ιανουαρίου, δεν θα μπορείτε να πάτε πια στο εστιατόριο, δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε ένα, δεν θα μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, να πάτε στο θέατρο, τον κινηματογράφο…» πρόσθεσε.

Οι ισχυρισμοί του Λασάλ έχουν πυροδοτήσει εκκλήσεις για κοινοβουλευτική έρευνα για το θέμα του εμβολίου του Μακρόν και των αξιωματούχων της γαλλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Putsch.

ΠΗΓΗ: NTD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις