Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Kαρδίτσα: Η δίδυμη αδελφή βρήκε τον 12χρονο απαγχονισμένο – Σενάριο και φόβοι για «παιχνίδι» θανάτου

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση αυτοκτονίας του 12χρονου μαθητή στην Καρδίτσα, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Ο μαθητής της Α’ Γυμνασίου εντοπίστηκε νεκρός από την δίδυμη αδελφή του, μέσα στο σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο δημαρχείο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ανήλικος είχε κρεμαστεί από τη ζώνη του καράτε. Οι γονείς έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια, αλλά, δυστυχώς, δεν υπήρχαν περιθώρια. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 12χρονη στο νοσοκομείο, όπου οι προσπάθειες για την ανάνηψη του παιδιού δεν απέδωσαν. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν παρέπεμπαν σε αρχαία τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr, οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας κατέσχεσαν τους υπολογιστές και τα λάπτοπ που υπήρχαν στο σπίτι. Ο 12χρονος ήταν ένα ήσυχο παιδί και, όπως λένε καθηγητές στο σχολείο του, δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του. Ήταν επιμελής και δεν είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα bullying. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του, κάνουν τους αστυνομικούς να εστιάσουν σε μια άλλη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, φέρεται να εξετάζεται το ενδεχόμενο πίσω από την αυτοκτονία να κρύβεται ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου. Φως αναμένεται να ρίξει η έρευνα στους υπολογιστές που κατασχέθηκαν, αλλά και στα κινητά τηλέφωνα. Οι γονείς και η δίδυμη αδελφή του 12χρονου παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Οι γονείς είναι γεωπόνοι στο επάγγελμα και εργάζονταν σε εταιρεία παραγωγής ντομάτας στην περιοχή. Η είδηση της αυτοκτονίας του μαθητή «πάγωσε» την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, με συμμαθητές και καθηγητές να περιμένουν τις απαντήσεις από την αστυνομική έρευνα.

Στο σπίτι της οικογένειας στην Καρδίτσα έσπευσε από την πρώτη στιγμή ψυχολόγος για να στηρίξει την 12χρονη, καθώς ήταν η πρώτη που είδε τις ανατριχιαστικές εικόνες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, το παιδί είπε σε εκείνη και στους γονείς, ότι θα πάει να διαβάσει στο δωμάτιό του. Τότε κανείς δεν περίμενε αυτά που θα ακολουθούσαν. Κάποια στιγμή η ανήλικη αποφάσισε να πάει στο δωμάτιο και είδε τον αδελφό της απαγχονισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις