Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ξενοδοχείο με Kρυφές Kάμερες στη Χαλκιδική: «Ξήλωσε» τις πινακίδες της επιχείρησης ο ιδιοκτήτης

 


Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση του τουριστικού καταλύματος, σε δωμάτιο του οποίου εντοπίστηκε μία κρυφή κάμερα, στην Άφυτο Χαλκιδικής. Μετά την καταγγελία που έκανε το νεαρό ζευγάρι και τον σάλο που προκλήθηκε, ο ιδιοκτήτης ξήλωσε όλες τις πινακίδες που παρέπεμπαν στην επωνυμία της επιχείρησης, ενώ από το πρωί όλα τα δωμάτια είναι κλειστά και κανείς δεν μπήκε ή βγήκε.

Σύμφωνα με το Live News, η κρυφή κάμερα ήταν τοποθετημένη στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι του ζευγαριού. Μια μαύρη συσκευή όπως αυτή, που μοιάζει με έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου με θύρα usb, κατέγραφε τις προσωπικές τους στιγμές στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που έμεναν.

Το ζευγάρι που έκανε την καταγγελία, έφυγε από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και πήγε σε αστυνομικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη με την κρυφή κάμερα που υπήρχε μέσα στο δωμάτιο. Όπως έχει γίνει γνωστό, η 25χρονη εργαζόταν σε μπαρ του ιδιοκτήτη, που φέρεται να είχε προσφερθεί να τη φιλοξενήσει δωρεάν με το αγόρι της, για να την ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους το καλοκαίρι.

Την κρυφή κάμερα ανακάλυψε ο σύντροφός της, ο οποίος ασχολείται με τα ηλεκτρολογικά. Όταν ο 26χρονος είδε κάποια στιγμή την επίμαχη συσκευή, αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για κρυφή κάμερα που κατέγραφε συνεχώς εικόνα και ήχο.

Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

Μετά την καταγγελία κλήθηκε για εξηγήσεις από τους αστυνομικούς, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. «Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να αρνήθηκε ότι η κρυφή κάμερα του ανήκει. Είπε σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ότι την είχε βάλει, όχι για να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές του ζευγαριού, αλλά για να είναι σε θέση να γνωρίζει αν σημειώνονται κλοπές.

«Είχα βάλει κάμερες γιατί ήθελα να ξέρω αν σημειώνονται κλοπές. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν χαθεί πράγματα από τα δωμάτια. Δεν μπήκαν οι κάμερες για άλλους σκοπούς. Στους πελάτες όμως, κανείς δεν έλεγε για τις κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Όλοι όσοι είχαν μείνει σε αυτά τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Άφυτο, έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη τους.

Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, αμέσως μόλις το θέμα έγινε γνωστό, όλοι οι υπάλληλοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία. «Έφυγε το προσωπικό από το μαγαζί για λόγους ηθικής τάξης» ανέφερε ένας κάτοικος.

Η 25χρονη εργαζόμενη που φιλοξενήθηκε δωρεάν και ο 26χρονος σύντροφός της, έκαναν μήνυση και περιμένουν την παραδειγματική τιμωρία του επιχειρηματία.

Το Live News επικοινώνησε με τη μητέρα της 25χρονης, η οποία τόνισε πως τόσο η κόρη της όσο και ο σύντροφός της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και είναι σοκαρισμένοι.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Παπαβασιλείου, πρόεδρος κοινότητας Αφύτου, μίλησε για τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, αναφέροντας πως η τοπική κοινωνία έχει «παγώσει».

Οι συσκευές και το υλικό που βρέθηκαν στο κατάλυμα έχουν κατασχεθεί από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις