Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Kαταπέλτης ο Γιώργος Θεοφάνους: «Ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά – Τον κατήγγειλα και…»

 


«Δεν το έκανα βούκινο…»

Ο Γιώργος Θεοφάνους κάθισε στον καναπέ του Πρωινό μας την Παρασκευή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως ένας καθηγητής στο εργαστήριο του πείραζε

τα παιδιά. Ο γνωστός δημιουργός τόνισε πως τον κατήγγειλε στην αστυνομία και τώρα βρίσκεται στη φυλακή. Παράλληλα, αυτή ήταν η διαφωνία που είχε με τον Γιάννη Πάριο.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που δεν έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά. Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν είπαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε.

Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Έξαλλος ο Γιώργος Θεοφάνους: “Δεν έπρεπε να…”

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Θεοφάνους, λίγο μετά την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ανάρτηση που έκανε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τότε είχε θυμώσει μαζί του.

Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για την Θεοδωρίδου

Την περίοδο της καραντίνας ακούστηκε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε παρεξηγηθεί με ένα σχόλιό σου, που έλεγε: «Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που παραμένουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία. Δεν εξηγείται κάθε μέρα live».

Ναι, είχε θυμώσει τότε μαζί μου. Έκανα repost ένα σχόλιο που διάβασα κάπου και μου φάνηκε ευφυές. Η Νατάσα έχει πολύ χιούμορ και το ξέρω γιατί όταν είχαμε κάνει περιοδεία με τους One στην Αμερική δεν είχαμε σταματήσει να γελάμε. Το ίδιο ισχύει και με τη συνεργασία μας το 2015 στο Φως, μετά στη Θεσσαλονίκη και πάλι περιοδεία.

θεοφσνους-θεοδωριδου

Δεν θα έπρεπε να παρεξηγηθεί. Δεν αισθάνομαι ότι την προσέβαλε αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο, πόσο μάλλον εγώ. Παρ’ όλα αυτά, της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα ότι δεν θα έπρεπε να το παρεξηγήσει. Οπότε, τώρα που το λες, μάλλον εγώ κάνω το πρώτο βήμα…

Ένιωσες να σε αντιμετωπίζουν περίεργα όταν εκεί που έγραφες για την Ευρυδίκη και τον Σάκη Ρουβά ζήτησες να δώσεις τραγούδια στην Αλεξίου ή στον Νταλάρα;

Όχι, ποτέ. Στην περίπτωση της Χαρούλας εκείνη με πήρε τηλέφωνο. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, πως όταν στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσα μια φωνή να μου λέει «γεια σου, Γιώργο, είμαι η Χαρούλα Αλεξίου», μου κόπηκαν τα πόδια. Μετά βρεθήκαμε στο σπίτι της και κάθε μας συνάντηση είναι μια εμπειρία ολόκληρη.

Η μοναδική δυσκολία που συνάντησα ήταν όταν έγραψα τα πρώτα μου λαϊκά τραγούδια για τον Πασχάλη Τερζή. Αλλά προφανώς ο Παλιόκαιρος και τα τραγούδια που υπάρχουν σε αυτό το άλμπουμ είχαν από μόνα τους τη δύναμη να πείσουν εκείνους που μπορεί να με είχαν καταχωρίσει στο μυαλό τους ως ποπ συνθέτη. Τα πράγματα ήταν πιο εύκολα ύστερα από εκείνη τη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις