Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Λαγονήσι: Σκύλος Kατασπάραξε αγοράκι την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

 Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί

Ένα σοκαριστικό περιστατικό με επίθεση σκύλου σε 14χρονο αγοράκι που πήγαινε στο σχολείο με τον πατίνι σημειώθηκε στο Λαγονήσι.

Η επίθεση έγινε το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι στο γυμνάσιο στο Λαγονήσι. Ξαφνικά ένας σκύλος όρμησε στο παιδί από πίσω και το έριξε κάτω, και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τον τρόμο, και έβαλε μάλιστα το χέρι του για να προστατευτεί. Ο 14χρονος έχει βαθιά τραύματα από τα δόντια του σκύλου και στο χέρι του.

Πώς σώθηκε το παιδί

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά άκουσε τις κραυγές του παιδιού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο κι ο ιδιοκτήτης μετέφερε στη συνέχεια το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, και έπειτα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι. Η μητέρα του 14χρονυο έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτες του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις