Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

KATI μεγάλο έρχεται ;;; Η Ρωσία εκτόξευσε στρατιωτικό δορυφόρο την ώρα που KINA και άλλες Xώρες Kαλούν τους πολίτες τους να Eγκαταλείψουν την OYKPANIA.


 Η Ρωσία εκτόξευσε στρατιωτικό δορυφόρο την ώρα που Κίνα και άλλες χώρες καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Kάτι μεγάλο έρχεται ….; Μάλιστα η Ρωσική πλευρά χαρακτήρισε την αποστολή του δορυφόρου ότι είναι προς το συμφέρον του στρατού!!! Κάτι μεγάλο έρχεται σίγουρα.. Κάτι που θα συνταράξει τον πλανήτη…. Θα είναι γενικό κτύπημα και κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία;; Θα είναι κάτι μεγαλύτερο;;; Θα δούμε..

Η Κίνα δια του Υπουργείου της Εξωτερικών ζητάει από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατόν την Ουκρανία. Το ίδιο έπραξαν το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, η Σερβία και η Αίγυπτος..

H προειδοποίηση αυτή που συνάδει με αντίστοιχη οδηγία άλλων χωρών επέρχεται 10 ώρες αφότου η Ρωσία εκτόξευσε τον ελαφρύ εξοτευτή «Angara-1.2» από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk, με έναν στρατιωτικό δορυφόρο πάνω του το «Cosmos-2560». “Ο πύραυλος Angara που εκτοξεύτηκε από το Plesetsk έθεσε έναν δορυφόρο σε τροχιά προς το συμφέρον του στρατού”, ανακοίνωσε το Υπ. Άμυνας Ρωσίας. Στο μεταξύ ρώσικα στρατεύματα κατακλύζουν τη Λευκορωσία.

Χώρες που έκλεισαν τις πρεσβείες τους/προέτρεψαν τους υπηκόους τους να απομακρυνθούν από την Ουκρανία πολύ πρόσφατα:
-Κίνα
-Αίγυπτος
-Καζακστάν
-Κιργιστάν
-Ουζμπεκιστάν
-Τουρκμενιστάν
-Σερβία
-Τατζικιστάν
-Λευκορωσία

Το περιμένουμε από ώρα σε ώρα να σκάσει.. Κάτι μεγάλο όντως ετοιμάζεται και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.. Θεωρούμε δε πως θα είναι τελικά κάτι καλό για εμάς και πολύ κακό για τα τσιράκια του Νταβός.. Έχουμε αναλύσει από εδώ γιατί ο Πούτιν ενώ μπορούσε να τελειώσει σε μια μέρα την Ουκρανία κάθεται και καθυστερεί τόσο πολύ..

Είναι σαν κάτι να περιμένει.. Είναι σαν κάτι να πρέπει να γίνει πρώτα για να σκάσουν όλα τα άλλα… Και θα πρέπει να σκάσουν όλα μαζί… Στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, αυτό λέγεται αιφνιδιασμός του εχθρού.. Και δεν πρέπει να θεωρηθεί ως σύμπτωση να έχουμε τις ανακοινώσεις για το κλείσιμο των πρεσβειών και την απομάκρυνση των πολιτών από την Ουκρανία, όλων των χωρών που είναι σύμμαχοι με την Ρωσία με την ταυτόχρονη εκτόξευση του δορυφόρου που μάλιστα των χαρακτήρισε η Ρωσική πλευρά ως δορυφόρο “προς τα συμφέροντα του στρατού”…

Πως θα μπορούσε να βοηθήσει ένας δορυφόρος τα συμφέροντα του στρατού της Ρωσίας;;; Μήπως ξεκινάει γενική επίθεση;; Αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για αυτό και “διώχνουν” όλους τους Ρωσόφιλους πολίτες από εκεί… Μεγάλα πράγματα περιμένουμε να σκάσουν από ώρα σε ώρα.. Μείνετε συντονισμένοι.. Εμείς εδώ θα ενημερώνουμε συνεχώς για τις εξελίξεις πάντα χωρίς καμία παρωπίδα στα μάτια μας…

Εν τω μεταξύ έχουμε και μεγάλη συγκέντρωση στρατευμάτων από την Λευκορωσία που συνεργάζονται με τους Ρώσους.. Ο Ρωσικός και ο Λευκορωσικός στρατός άρχισαν να συγκεντρώνουν στρατεύματα σε κάποιες περιοχές όπως Gomel, Mazir. Στις περιοχές αυτή απαγορεύτηκε και η είσοδος πολιτών στα δάση. Μια κοινή επίθεση που μπορεί να στοχεύσει το Κίεβο και το Τσερνιχίβ προκειμένου να εκτραπεί η προσοχή του ουκρανικού στρατού από το Ντονμπάς και το Χερσόν, είναι επικείμενη.

Συνεχής προώθηση Ρώσικων στρατευμάτων στη Λευκορωσία. Χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες και πολλά οχήματα μάχης συγκεντρώνονται στην Λευκορωσία αυτή τη στιγμή… Κάτι που μας σιγουρεύει ακόμα περισσότερο τις σκέψεις μας για το μεγάλο Μπαμ που περιμένουμε.. Αν θυμηθούμε δε και τα 660 πολεμικά αεροσκάφη της Ρωσίας που είναι “αραγμένα” στα σύνορα με την Ουκρανία και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα, μήπως ήρθε η ώρα να το κάνουν;;;; Θα δούμε..


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις