Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Mεγάλη η ρωσική πίεση της Wagner στο Bakhmut – Bρίσκονται στα προάστια Περισφίγγουν την πόλη

 


Η ουκρανική διοίκηση του Soledar αναμένει μια επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων στις γραμμές Kodema – Kurdyumovka και Klinovoye – Krasnaya Gora για περαιτέρω αποκλεισμό του Bakhmut (Artemovsk) από τα βορειοανατολικά και νότια.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Wagner κατά τη διάρκεια των μαχών έφτασαν στα νοτιοανατολικά προάστια του Bakhmut και έθεσαν τον έλεγχο του Ivangrad ενώ οι ουκρανικοί σχηματισμοί υπέστησαν απώλειες και υποχώρησαν στην περιοχή Klescheevka.

Για την ενίσχυση της ρωσικής άμυνας και την αποκατάσταση των θέσεων, 43 επιπλέον στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων αναπτύχθηκαν επίσης στην περιοχή Kleshcheevka, καθώς και μια εφεδρική διμοιρία στην περιοχή Otradovka.

Οι τραυματίες απομακρύνονται από τον Ιβανόφσκι με τη βοήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης.

Τα αποσπάσματα της Wagner PMC εξάλειψαν το προπύργιο των ουκρανικών δυνάμεων στα δυτικά της Nikolaevka, το οποίο παρενέβη στον έλεγχο του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Nikolaevka Second – Otradovka.

Για να περιορίσουν την προέλαση, πυροβολικό και ελικόπτερα Mi-8 των ουκρανικών δυνάμεων βάλλουν κατά του Ivangrad και της Vesela Dolina.

Στην περιοχή του Disputed, αποσπάσματα Wagner PMC κατέλαβαν το προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, το οποίο βρισκόταν και στις δύο πλευρές του αυτοκινητόδρομου Verkhnekamenka – Berestovoe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις