Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Μάγισσες «γδύνουν» την κοσμική Αθήνα!

 Θύμα έκανε δώρο κολιέ 600.000 € στην αρχηγό της σπείρας - Πέντε ζάπλουτες κυρίες διέθεσαν περισσότερα από 200.000 ευρώ η καθεμία για να «καθαρίσουν» το κάρμα τους

Μάγισσες: Πλοκή που θα μπορούσε να γίνει σενάριο για πανάκριβη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, αλλά και ανατροπές με μπόλικο μυστήριο και μαγεία

περιλαμβάνει η δράση μιας καλά οργανωμένης σπείρας απατεώνων που «γδύνουν» πασίγνωστα ονόματα της κοσμικής Αθήνας, ξαφρίζοντάς τους τεράστια ποσά για να συμμετάσχουν σε «λευκές τελετές» που διοργανώνουν τάχα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους!

Οσα διαρρέουν για τη δράση της σπείρας στα κοσμικά σαλόνια και στους ναυτιλιακούς κύκλους της Αθήνας προκαλούν σοκ. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», τουλάχιστον πέντε πολύ σοβαρές (και ζάπλουτες) κυρίες διέθεσαν περισσότερα από 200.000 ευρώ η καθεμία για να «καθαρίσουν» το κάρμα τους και να γίνουν ομορφότερες! Μάλιστα, η μία χάρισε στην επικεφαλής της ομάδας των «λευκών μάγων» ένα διαμαντένιο περιδέραιο, που η αξία του ξεπερνά τα 600.000 ευρώ, κάνοντας έξαλλο τον σύζυγό της όταν του το εξομολογήθηκε!

Αυτό συνέβη όταν η γυναίκα κατέρρευσε, αφού τίποτα δεν πήγε καλά στη ζωή της, αντίθετα με όσα τής υποσχέθηκαν οι απατεώνες που την κούραραν με υπνοθεραπείες, ραδιοευαισθησίες και τελετουργίες καθαρισμού! Ωστόσο, δεν υπέβαλαν καταγγελία στην Αστυνομία για την απάτη, αφού θέλησαν να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τρέμοντας το ενδεχόμενο σκανδάλου! Ομως, η απόλυτη μυστικότητα που επέβαλαν οι απατεώνες «έσπασε» και η δράση τους αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Τη σπείρα που έχει απλώσει τα δίχτυα της στην «αφρόκρεμα» της Αθήνας αποτελούν μια τηλεπερσόνα life coach, δύο γυναίκες (μια ThetaHealing και μια ενεργοθεραπεύτρια) και ένας… μάγος «εισαγόμενος» από το εξωτερικό, που υποτίθεται ότι διαθέτει ραδιαισθησία και εμπειρία σε τελετουργίες καθαρισμού!

Οι λεπτομέρειες της δράσης της αδίστακτης «ομάδας των τεσσάρων» προκαλούν ανατριχίλα στους κοσμικούς κύκλους, από τους οποίους προέρχονται τα περισσότερα θύματά τους, μεταξύ των οποίων είναι γνωστές προσωπικότητες των ανώτατων κοινωνικών τάξεων, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται «στόχοι» και απλοί καθημερινοί άνθρωποι.

Οι «λευκοί μάγοι» υπόσχονται στους υποψήφιους πελάτες τους ότι μέσα από «συστημικές» συνεδρίες (δηλαδή, τελετές) θα αποκαταστήσουν τη ζωή τους σε κάθε επίπεδο. Επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό, ακόμα και στο ευαίσθητο θέμα της υγείας!

Το κόστος κάθε συνεδρίας κυμαίνεται από 60 έως 2.000 ευρώ, η κατάθεση των οποίων γίνεται σε μεγάλες τράπεζες της Ευρώπης, στο Λονδίνο, στη Βιένη και τη Γενεύη!

Η σπείρα με τις μάγισσες και τον μάγο έχει απλώσει τα πλοκάμια της από τη Νέα Σμύρνη, την Ανω Γλυφάδα και όλα τα νότια προάστια μέχρι το Ηράκλειο της Κρήτης, «αλιεύοντας» τους πελάτες της μέσα από τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία και οι ίδιοι αποτελούν μέλη κλειστών ομάδων, στις οποίες γίνονται αναφορές και συζητήσεις για τις τελετές σύγχρονης μαγείας!

Το πρώτο μέλος της ομάδας των συστημικών θεραπειών είναι η «πεφωτισμένη» που δηλώνει life coach και φρόντισε να εξασφαλίσει αναγνωρισιμότητα μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε κορυφαίες εκπομπές, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών της!

Οι δυο σύγχρονες… μαγισσούλες συνεργάτιδές της ισχυρίζονται ότι θεραπεύουν με εναλλακτικές τεχνικές και ένας ακόμη θεραπευτής εφαρμόζει τελετουργίες καθαρισμού. Ολοι μαζί υπόσχονται στους πελάτες τους ότι θα τους θεραπεύσουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, θα επαναφέρουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και θα τους κάνουν πλούσιους, όμορφους κι ευτυχισμένους!

Αυτό που υπερβαίνει κάθε λογική, όμως, είναι ότι πείθουν τα αφελή θύματά τους ότι διαθέτουν μηχανήματα με υπερσύγχρονα προγράμματα, τα οποία πραγματοποιούν «restart» του φυσικού και αιθερικού τους σώματος και θεραπεύουν από κάθε ασθένεια!

Με λίγα λόγια, ισχυρίζονται ότι σε έναν απλό υπολογιστή του εμπορίου είναι εγκατεστημένο ένα… μαγικό πρόγραμμα το οποίο αναλύει τα πλήρη στοιχεία τους και αρχίζει να τους «καθαρίζει», προχωρώντας στην πλήρη θεραπεία τους! Μία τέτοια ολοκληρωμένη συνεδρία -εξ αποστάσεως!- μπορεί να κοστίσει ακόμα και 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις επικεφαλής της συμμορίας διοργανώνουν υπό το φως της πανσελήνου ή άλλων αστρολογικών παραμέτρων τελετές λευκής μαγείας, που τις ονομάζουν «συστημικές θεραπείες», πείθοντας τον πελάτη τους ότι μπορεί να θεραπευτεί από οτιδήποτε τον απασχολεί. Χάριν εντυπωσιασμού, εμφανίζουν μια πολυμελή ομάδα δήθεν οπαδών τους, οι οποίοι αμείβονται με ένα ελάχιστο ποσό για να συμμετάσχουν στις τελετές! Η παρουσία τους πείθει τα ανυποψίαστα θύματα ότι η ζωή τους μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι τέσσερις αυτοαποκαλούμενοι θεραπευτές και εκπαιδευτές κινούνται στους «καθώς πρέπει» κύκλους της Αθήνας, χρησιμοποιώντας ως όπλα τους τη δημόσια προβολή μέσω εφαρμογών του διαδικτύου και την αναγνωρισιμότητα που τους παρέχουν οι εμφανίσεις τους σε γνωστές εκπομπές της τηλεόρασης (τις οποίες πληρώνουν). Φυσικά, δεν διαθέτουν ΚΑΔ επαγγέλματος, ούτε έχουν κάνει έναρξη στην Εφορία, μένοντας έτσι… αόρατοι!

Το δέλεαρ για να παρασύρουν στην παγίδα τους άτομα συναισθηματικά αδύναμα και απελπισμένα, που είναι ευάλωτα στη χειραγώγηση, είναι τα βαρύγδουπα επικοινωνιακά μηνύματα για «λύση» των προβλημάτων μέσα από «συστημικές αναπαραστάσεις, ατομικές συνεδρίες, ταξίδι στον χρόνο, ομαδικά πρωτόκολλα κβαντικής βιοανάδρασης, υπνοθεραπεία» και οι προσδιορισμοί τύπου «Εχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μία ομάδα θεραπευτών…», «Εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια και τους χαρακτηρίζει η εχεμύθεια» ή «Είναι ένας χώρος όπου ο καθένας μπορεί να ψάξει να βρει το φως μέσα του…».

Απαιτείται ορθή κρίση και καθαρό μυαλό για να μπορέσει ο πελάτης να αντιληφθεί ότι οι αναρτήσεις των «μάγων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλούν αόριστα για όσα υπόσχονται, ότι δεν επιδεικνύουν κανένα αξιόπιστο δίπλωμα από φορέα σπουδών ή επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που να επιβεβαιώνουν την ιδιότητά τους.

Από τις συναντήσεις στα κλειστά δωμάτια σπιτιών της Αθήνας μπορεί να λείπουν οι τρομακτικοί μανδύες με τις κουκούλες, αλλά τα αρπακτικά της σπείρας υποδέχονται τα θύματα με μια παραζάλη αρχαϊκών μεθόδων ύπνωσης, πείθοντάς τους ότι προσφέρουν λύτρωση και εξαγνισμό. Προς το παρόν, η συχνότητα των τελετουργικών είναι μία φορά την εβδομάδα στην Αθήνα και την Κρήτη, όμως μεθοδεύεται η εξάπλωσή τους και σε άλλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος και η Λάρισα, καθώς το κύκλωμα απλώνει όλο και περισσότερο τα πλοκάμια του.

Το ότι όλα αυτά γίνονται σε ιδιωτικούς χώρους τούς προστατεύει, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει έφοδος χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Το ερώτημα είναι αν τα πρόσωπα αυτά μπορούν να δρουν ανενόχλητα ή ερευνώνται από την Αστυνομία, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει λάβει γνώση των γεγονότων που άπτονται του οργανωμένου εγκλήματος… Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ενημερωθεί για τη δράση του κυκλώματος και η Εκκλησία της Ελλάδος και εξετάζει προσεκτικά το ζήτημα.

Τα τεράστια χρηματικά ποσά που συγκεντρώνουν οι δήθεν μάγοι από όλη αυτή την μπίζνα εκμετάλλευσης κατασπαταλώνται και σε γλέντια! Αλλωστε, το… έξαλλο life style μίας εκ των «συνέδρων», η οποία κινείται μεταξύ Μυκόνου, Ρουμανίας, Γαλλίας και Αθήνας, είναι ιδιαίτερα προκλητικό. Μάλιστα, εντοπίστηκαν στο μεγάλο πάρτι γνωστού Ελληνα τραγουδιστή στη Μύκονο, όπου πιθανότατα προσπαθούσαν να «ψαρέψουν» νέα θύματα μέσα από χώρους όπου μπορούσαν να συνυπάρξουν με «λαβράκια» του διεθνούς τζετ σετ.

Μάλιστα, στο στόχαστρό τους φαίνεται ότι μπήκαν και βαθύπλουτοι σεΐχηδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η «ομάδα των τεσσάρων» έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο και επιχειρεί να συνεργαστεί με επώνυμα κολ γκερλ, τα οποία θα «ψαρεύουν» για λογαριασμό τους επώνυμους πελάτες, φυσικά έναντι αδράς αμοιβής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις