Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Φλόριντα: Σάλος με πατέρα που έβαλε «ασπίδα» το ενός έτους παιδί του για να MHN Xρησιμοποιήσει η αστυνομία taser

 Τελικά ακινητοποίησαν τον 27χρονο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου

Το ηλικίας μόλις ενός έτους παιδί του χρησιμοποίησε ως ασπίδα για να αποφύγει την σύλληψη και την χρήση taser από αστυνομικούς ένας 27χρονος πατέρας στη Φλόριντα με το βίντεο να προκαλεί σοκ.

Όπως απεικονίζεται στο βίντεο ο 27χρονος Μπράντον Λέονερ, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου μετά από καταγγελία για απαγωγή παιδιού, έχοντας εγκλωβιστεί στο πάρκινγκ ενός ταχυφαγείου, κρατά στα χέρια το μικρό αγόρι προκειμένου να μην του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, λίγο νωρίτερα ο 27χρονος είχε απαγάγει το παιδί με την απειλή όπλου.

«Άσε το παιδί κάτω, άσε το παιδί κάτω» ακούγονται να φωνάζουν οι αστυνομικοί στον 27χρονο με τον ίδιο να μην υπακούει.

Τότε ένας από τους τρεις αστυνομικούς που είχαν περικυκλώσει τον 27χρονο έβγαλε το taser του και «πυροβόλησε» τον 27χρονο ο οποίος πέφτει στο έδαφος με το παιδί στην αγκαλιά του.

Οι αστυνομικοί τότε πήραν το παιδί από την αγκαλιά του 27χρονου με τον ίδιο να προσπαθεί εκ νέου να αποδράσει.

Τέλος στην καταδίωξη του 27χρονου έβαλε ένας αστυνομικός σκύλος που τον δάγκωσε με τον άνδρα να φωνάζει στους αστυνομικούς «πάρτε τον από πάνω μου».

pateras-florida

«Οι αστυνομικοί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σώσουν γρήγορα το παιδί από τον εκτός ελέγχου άνδρα και να συλλάβουν τον ύποπτο. Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε σύντομα στη μητέρα του» δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης ο σερίφης Ρικ Στάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις