Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

NTOKOYMENTO ΣΟΚ!!! OI “ΚΟΛΕΓΙΕΣ” ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!! ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΗΔ@ΓΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ]

 


Ένας άνθρωπος βαθιά “χωμένος” στον κομματικό ιστό της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ώρα την ώρα ο 53χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Γ. Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής σήμερα με τη ΝΔ, να βγάζει λόγο στην οικία του 53χρονου σε κόσμο που είχε προσκαλέσει επί τούτου, προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση τον Οκτώβριου του 2017.

“Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία, έναν προς έναν που είστε εδώ μετά από το κάλεσμα που έκανε η οικογένεια του Ηλία. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ηλία”, είπε και ξαναείπε ο Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 53χρονο.

Σε άλλο βίντεο τραβηγμένο στον επαγγελματικό χώρο του 53χρονου, πάλι ο Γ. Πατούλης ακούγεται να εξυμνεί τον… οικογενειάρχη και καλό Νεοδημοκράτη “Ηλία”:

«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»… « καλός οικογενειάρχης«, ακούγεται να  λέει κάποια κυρία… και αναλαμβάνει να συνεχίσει ο νυν περιφερειάρχης: «Κκαλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός έλληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Να τον χαίρονται αυτό το «υπόδειγμα» ανθρώπου….!

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις