Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ανεμβολίαστoι υγειονομικοί προς ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠτΔ και κυβέρνηση: «Ντροπή σας» και «αίσχος» (BINTEO - PHOTO)


 Η ΠτΔ υπέγραψε την κατάπτυστη αναστολή εργασίας των υγειονομικών που αρνήθηκαν να εκχύσουν στο σώμα τους πειραματικές ουσίες

Τρεις γυναίκες που ήταν ανεμβολίαστες υγειονομικοί συμμετείχαν στην διαμαρτυρία για τις αναστολές και κατάφεραν να περάσουν το «φράγμα» των δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να φτάσουν στον χώρο που οι επίσημοι πραγματοποιούσαν δηλώσεις, μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Οι γυναίκες υγειονομικοί έφτασαν πολύ κοντά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν αυτή εκφωνούσε τις καθιερωμένες εθιμοτυπικές δηλώσεις και φώναξαν συνθήματα ζητώντας να επιστρέψουν στην εργασία τους αυτές και όλοι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή και η κυβέρνηση με εκδικητικότητα δεν τους το επιτρέπει παρά το γεγονός ότι η πανδημία έχει τελειώσει και έχει αποδειχτεί πως οι μαζικοί εκβιαστικοί εμβολιασμοί δεν πρόσφεραν τίποτε.

Οι γυναίκες φώναξαν «ντροπή σας» και «αίσχος», με την ΠτΔ να κάνει πως δεν ακούει (άλλωστε ούτε η κυβέρνηση ούτε η ίδια δυσκολεύονται να το κάνουν αυτό).

Οι αποδοκιμασίες δεν απευθυνόντουσαν μόνο στην ΠτΔ αλλά και στον ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλο που βρίσκονταν δίπλα της και εκπροσωπούσε την κυβέρνηση που αποφάσισε την επαγγελματική και οικονομική καταστροφή τους.

Σημειώνεται ότι ο/η ΠτΔ «εκδίδει τους νόμους που ψηφίζει η Βουλή μέσα σε ένα μήνα από την ψήφισή τους. Με την έκδοση δηλ την υπογραφή του νόμου, ο Πρόεδρος πιστοποιεί τόσο τη γνησιότητα του νόμου όσο και την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας (άρθρο 42 παρ. 1)».

Οι γυναίκες απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των αστυνομικών, ενώ στον χώρο της παρέλασης, στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παραμένουν δύο ομάδες υγειονομικών που συνεχίζουν τη διαμαρτυρία με συνθήματα, υπό την επιτήρηση των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι σε μία συγκλονιστική δήλωση προχώρησε πριν μερικές ημέρες η πρωθυπουργός της καναδικής Αλμπέρτα Danielle Smith με την οποία ζήτησε ταπεινά συγγνώμη σε όσους ανεμβολίαστους απολύθηκαν από κυβερνητικές θέσεις και τις τις διακρίσεις εις βάρος τους.

«Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον υπέστη διάκριση ως αποτέλεσμα του καθεστώτος του εμβολίου», δήλωσε η Πρωθυπουργός της Αλμπέρτα του Καναδά Danielle Smith. «Λυπάμαι βαθιά για όποιον απολύθηκε λόγω του εμβολίου και τον καλωσορίζω πίσω αν θέλει να επιστρέψει».

Είναι μία ξεκάθαρη ομολογία από ανώτατο αξιωματούχο του τι υπέστησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και χιλιάδες από αυτούς στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις