Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Σ.Σοϊλού: «Oι ΗΠΑ και η EE θα φάνε την σκόνη μας» – Σε αυτούς δίνουν οι Αμερικανοί τα F-16 Viper «Θα φτιάξουμε μία Νέα Τάξη Πραγμάτων»


 Στη διάρκεια ομιλίας του σε ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Τούρκος ΥΠΕΣ Σ.Σοϊλου λέει, πως με τη βοήθεια του… Αλλάχ η Τουρκία θα σχεδιάσει τη νέα τάξη πραγμάτων στον κόσμο και η Δύση «θα φάει την σκόνη της».

 

Σε αυτή την χώρα, οι ΗΠΑ θέλουν να δώσουν τα F-16 Viper με τα οποία θα απειλούν καθημερινά την Ελλάδα και θα εκμηδενίσουν το όποιο πλεονέκτημα αποκτούσε η ΠΑ με την έλευση των Rafale και τον εκσυγχρονισμό των δικών της F-16  σε επίπεδο Viper.

Για να το πετύχουν μάλιστα αυτό οι Αμερικανοί κατάργησαν τους όρους που περιόριζαν την πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία στην έκδοση της Γερουσίας του νομοσχεδίου περί Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ (NDAA) του 2023.

Δηλαδή ανοίγει ο δρόμος της προμήθειας νέων μαχητικών αλλά και αναβάθμισης παλαιοτέρων χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση χρήσης.

«Ο Αλλάχ θα μας το παραχωρήσει. Θα σχεδιάσουμε την νέα τάξη πραγμάτων. Αρπάξαμε την ευκαιρία. Η συμμαχία μας είναι συμμαχία του δρόμου του Αλλάχ. Μετά το 2023 θα κινηθούμε τόσο γρήγορα που η Δύση θα πρέπει να φάει την σκόνη μας» είπεο Σ.Σοϊλού, ρωτώντας τους παρευρισκόμενους εάν είναι έτοιμοι -ως Τούρκοι- να δώσουν ένα «μάθημα» σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

«Είστε έτοιμοι να δώσετε ένα μάθημα σε αυτούς τους δυτικούς πρέσβεις στην Τουρκία, στην σκευωρό ΗΠΑ και στην Ευρώπη ένα μάθημα ; Είστε έτοιμοι να κάνετε τον 21ο αιώνα, αιώνα της Τουρκίας ;» κατέληξε.

Προφανώς και στις ΗΠΑ «τα θέλουν… » και τα παθαίνουν, αφού ακόμα δεν έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις