Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

OTAN ο Α.Πάτσης της ΝΔ απειλούσε με κατάσχεση σπιτιών για μη εξυπηρετούμενα δάνεια - «Tι εισέπραξες από αυτό (και από άλλα); Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα; Αν πλήρωσες βέβαια!»


 Δεν έχουν τέλος, οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος όπως φαίνεται, έκανε «μπίζνες» με τα «κόκκινα» δάνεια των πολιτών και πλούτιζε στις πλάτες τους.

Σε νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα εξώδικο το οποίο είχε στείλει ο δικηγόρος του Πάτση σε μικροδανειολήπτη, πιέζοντας τον να αποπληρώσει οφειλή 17.500 ευρώ μέσα σε 5 μέρες, την ώρα που το δάνειο είχε αποσβεστεί από την τράπεζα, έχοντας μηδενική αξία.

«Τι εισέπραξες από αυτό (και από άλλα); Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα; Αν πλήρωσες βέβαια!» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 


Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

«Ανδρέα Πάτση, δεν είχα σκοπό να ξανά ασχοληθώ μαζί σου, γιατί εγώ από θέση αρχών (που εγώ έχω…, αντίθετα με σένα και κάτι «δικούς σου» που βρήκανε ευκαιρία να σε κατασπαράξουνε)… δεν χτυπάω τον άλλο όταν έχει γονατίσει!

Αλλά επανέρχομαι για 2 λόγους:

Πρώτον γιατί είσαι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΟΡΑΚΙ όταν λες ότι η αρπαχτική σου εταιρεία δεν είναι ενεργή όσο είσαι βουλευτής και…

Δεύτερον γιατί έχουν αρχίσει τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης από σήμερα το πρωί να υφαίνουν ένα αφήγημα του τύπου…: «έλα μωρέ, ο Πάτσης δεν δάγκωνε τον απλό κοσμάκη. Κάτι κακοπληρωτές επιχειρηματίες δάγκωνε…»

Πάμε λοιπόν,

«Στις φωτό που παραθέτω παρακάτω φαίνεται εξώδικη πρόσκληση δικιά σου, σταλμένη σε «άτυχο» μικροδανειολήπτη από τον δικηγόρο σου, το 2021 και ενώ ΕΙΣΑΙ Βουλευτής, με την οποία ζητάς από τον οφειλέτη κάρτας να πληρώσει 17.500 €, εντός 5 ημερών, όταν το δάνειο έχει αποσβεστεί από την τράπεζα οπως δηλώνει ο ίδιος, άρα έχει αξία μηδέν!»,

Και σε ρωτάω… κι εσένα και την τράπεζα: Τι εισέπραξες από αυτό (και από άλλα);;;

Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα;

ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ!

Θα μας πει κανείς ή να ασχοληθούμε κι άλλο;»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις