Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός επιχείρησε να «κόψει» τον λαιμό δύο αστυνομικών μέσα σε περιπολικό (PHOTO) - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τα τραύματα των αστυνομικών


 Επίθεση μέσα στο περιπολικό δέχτηκαν δύο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, από παράνομο μετανάστη τον οποίο είχαν προσαγάγει και τον μετέφεραν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και οποίος επιχείρησε να τους κόψει τον λαιμό!

Το επεισόδιο με θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ Πέμπτη της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, δέχτηκαν επίθεση από παράνομο μετανάστη, τον οποίο είχαν προσαγάγει.

Τα όργανα της τάξης πραγματοποίησαν έλεγχο των εγγράφων παραμονής του αλλοδαπού και διαπίστωσαν ότι τα χαρτιά που είχε στη διάθεσή του δεν δικαιολογούσαν την παραμονή του στην Ελλάδα, και αποφάσισαν να τον προσαγάγουν.

Με λίγα λόγια ο αλλοδαπός ήταν παράνομος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον επιβίβασαν σε όχημα και ξεκίνησαν για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, αλλά ο προσαχθείς έσπασε το διαχωριστικό πλέξιγκλας και τραυμάτισε τους δύο αστυνομικούς στον λαιμό.

Πιθανότατα, χρησιμοποίησε τα θραύσματα από το διαχωριστικό. Οι αστυνομικοί παρέμειναν ψύχραιμοι, κατέβηκαν από το όχημα και ακινητοποίησαν τον δράστη της επίθεσης.

Στους δυο αστυνομικούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε φωτογραφίες από τα τραύματα των αστυνομικών

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις