Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

RIA Novosti : Ο σατανισμός έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της φιλελεύθερης ατζέντας


Σατανισμός: Ένας Αμερικανός θρησκευτικός διαφημιστής ονόματι Rod Dreyer έγραψε ίσως τη συντομότερη στήλη της ζωής του. Το κείμενο εκεί είναι: “Δεν είναι ασφαλές να παρακολουθήσετε, αλλά εδώ είναι ένα βίντεο από το Όρεγκον – από μια παμπ με το όνομα του διαβόλου που ανακοινώνει μια παιδική παράσταση με τραβεστί”.

Ο συγγραφέας συνεχίζει δίνοντας έναν σύνδεσμο για το βίντεο, δημοσιεύει ένα retweet από έναν Ευρωπαίο ομοϊδεάτη του (λέει ότι η παράσταση είναι για παιδιά έως 11 ετών) και προσθέτει: “Είναι σοβαρό – και πρέπει να παρακολουθείτε με ήχο για να ακούσετε τι λέει. Και θα γίνει επίσης ένα πάρτι για groomers σε αυτό το μέρος (σαν να μην είναι ακριβώς παιδόφιλοι, αλλά χαρακτήρες που «δημιουργούν μια ζεστή σχέση με ανήλικους». ; Τι άλλο χρειάζεστε; Δεν πρόκειται για μάχη ιδεών.

Αυτή είναι ολόκληρη η στήλη – δεν υπάρχουν λόγια για τον άνθρωπο. Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη Ρωσία. Και κατά μία έννοια, μπορεί να είναι και κρίμα, γιατί ο Ντράγιερ έχει δίκιο: πρέπει να το παρακολουθήσετε – ως προειδοποίηση και για διαπαιδαγώγηση. Το γρύλισμα, η αιματοχυσία και η μεταμόρφωση ενός πλάσματος ασαφούς φύλου σε ξέρεις ποιον. Παρεμπιπτόντως, η παμπ έχει μόνο πάρει το όνομα του διαβόλου: “Old Nick” ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε στην παραδοσιακή Αγγλία, καθώς δεν είναι ασφαλές να προφέρει κανείς το πραγματικό όνομα του χαρακτήρα. Συνολικά, ο σατανισμός χωρίς τροποποιήσεις είναι μια ελεύθερη ιδέα για όλους.

Οι παραστάσεις τραβεστί είναι σχεδόν υποχρεωτικές σε πολλά σχολεία στις ΗΠΑ, χωρίς σατανισμό, αλλά απλώς με διαφορετικές πτυχές της ΛΟΑΤ ιδεολογίας. Στο παμπ αυτό το πράγμα επαναλήφθηκε σε μια ακραία μορφή.

 


Φυσικά, μπορείτε επίσης να βρείτε την πολιτεία του Όρεγκον σε έναν χάρτη. Και τι πειράζει αν μερικές δεκάδες ή μερικές εκατοντάδες σατανιστές διασκεδάζουν εκεί. Το κυριότερο είναι τι σχέση έχει η σατανιστική λατρεία με τη λατρεία των αντισυμβατικών σεξουαλικών σχέσεων; Το ερώτημα, τουλάχιστον, πρέπει να οριστεί με σαφήνεια.

Κάποτε συμμετείχα σε μια συζήτηση όπου εξτρεμιστές προσπάθησαν να υποστηρίξουν ότι στον Καθολικισμό ο φόβος του διαβόλου είναι ισχυρότερος από την αγάπη του Θεού. Αλλά γρήγορα καθησυχάστηκαν από τα γεγονότα. Είναι γεγονός ότι ο σατανισμός στον ευρωπαϊκό πολιτισμό άνθισε μόνο κατά τη διάρκεια μιας πολύ συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου, ενώ πριν και μετά από αυτήν όλα ήταν σχετικά φυσιολογικά.

Το αποκορύφωμα αυτής της περιόδου ήταν ο δέκατος πέμπτος αιώνας, με την κατάληψη του δέκατου έκτου. Αυτό, θυμηθείτε, συνέβη όταν ο ευρωπαϊκός πολιτισμός γενικά μόλις και μετά βίας επιβίωνε μετά από μια σειρά αδιάκοπων πολέμων παντού, με τους πάντες και τα πάντα, και επιπλέον ήρθε η πανούκλα. Και αν οι φωτεινές δυνάμεις δεν διαφέρονται από μια τέτοια φρίκη, δεν είναι καθόλου παράξενο που ο άνθρωπος είναι έτοιμος να στραφεί προς τις σκοτεινές.

Η Εκκλησία εκείνη την εποχή κρατούσε το χτύπημα άσχημα: πουλούσε συγχωροχάρτια (άφεση αμαρτιών, ακόμη και εκ των προτέρων), συσσώρευε πλούτο και ενίσχυε τα τείχη των μοναστηριών, πολεμούσε πολλές αιρέσεις και προσπάθειες των δικών της επιστημόνων να δουν και τη σκοτεινή πλευρά. Στη συνέχεια είχε άσχημο τέλος για την εκκλησία: διασπάστηκε, προέκυψε ο προτεσταντισμός, αλλά πριν από αυτό, όλοι λάτρευαν τα τρομακτικά βιβλία μαγείας (όλα εμφανίστηκαν εκείνη ακριβώς την εποχή), επικαλέστηκαν το διάβολο και μελέτησαν τη μαγεία. Οι ένοχοι και οι αθώοι κάηκαν σε αντάλλαγμα.

Δηλαδή, ο σατανισμός είναι μια απόλυτα λογική λύση στις ολοκληρωτικές και απελπιστικές κρίσεις των πολιτισμών. Αυτό βλέπουμε, όχι μόνο στο Όρεγκον.

Αλλά και πάλι, πού είναι ο σατανισμός – και πού είναι η γενική τρέλα σχετικά με τη λατρεία του ΛΟΑΤ; Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος ο Rod Dreyer στο δεύτερο τεύχος προσπαθεί ενεργά να βγάλει νόημα – δεν γράφει πάντα τόσο συνοπτικά. Εδώ αναλύει τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι το ένα τέταρτο των φοιτητών και των φοιτητών στα ελίτ πανεπιστήμια δηλώνουν ότι είναι ΛΟΑΤ.

Αλλά αν μιλάμε μόνο για την εκπαίδευση των φιλελεύθερων τεχνών, τότε το ποσοστό των ΛΟΑΤ φοιτητών εκεί φέρεται να είναι 40 τοις εκατό. Πρόκειται λοιπόν πρωτίστως για την ασθένεια των ελίτ, λέει, και οι ελίτ έχουν σημασία: δίνουν τον τόνο σε πολλούς τομείς – και κυρίως στις ανθρωπιστικές επιστήμες, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Ωστόσο, καθαρά βιολογικά, καμία κοινωνία δεν μπορεί να έχει 40% σεξουαλικές μειονότητες. Το φαινόμενο αφορά – παντού και πάντα – το 2-4% του πληθυσμού. Δηλαδή, οι μαθητές απλώς ακολουθούν την επιβαλλόμενη μόδα, γαργαλούν τα νεύρα των γύρω τους και κυρίως των γονέων τους.

Αυτή η μόδα, λέει ο Dreyer, θα συγκλονίσει τη νέα γενιά για τουλάχιστον δέκα χρόνια. Όσοι δεν τρελαθούν κάνοντας ενέσεις ορμονών ή δεν υποβληθούν σε χειρουργική αλλαγή φύλου θα γλιτώσουν από τις μόδες. Όμως, η ηλικία αποτελεί παράγοντα, πράγμα που σημαίνει ότι τα άτομα που βρίσκονται στην πιο αναπαραγωγική ηλικία δεν θα χάσουν εντελώς, αλλά θα χάσουν σοβαρά την ευκαιρία να δημιουργήσουν οικογένεια και να αποκτήσουν παιδιά.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Rod Dreyer ακολουθεί μια απλή και προφανή ιδέα: όσοι έχουν στήσει όλη αυτή την τρέλα γύρω από το μη παραδοσιακό σεξ ακολουθούν άθελά τους – αν όχι πολύ άθελά τους – τη μοντέρνα ιδέα στους παγκοσμιοποιητικούς κύκλους ότι οι άνθρωποι είναι πάρα πολλοί . Δηλαδή, οι παγκοσμιοποιητές δεν συμπαθούν πραγματικά τους ανθρώπους ως τέτοιους – στην κανονική τους μορφή δεν προσφέρονται πάντα γι’ αυτό.

Και πάλι, τι σχέση έχει αυτό με τον εχθρό της ανθρώπινης φυλής; Και εξαρτάται από την έννοια του εχθρού. Η ανθρωπότητα μπορεί να περιοριστεί σωματικά (προς το παρόν), ή μπορείτε να σκεφτείτε κάτι χειρότερο. Και εδώ απευθυνόμαστε στο δημοσίευμα των Epoch Times, το οποίο μιλάει για ένα εκτελεστικό διάταγμα που υπέγραψε πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ο τίτλος είναι «Εκτελεστικό διάταγμα για την προώθηση της βιοτεχνολογίας και της βιοπαραγωγικής καινοτομίας». Το κείμενο σημειώνει ευθέως ότι οι άνθρωποι πρέπει να προγραμματίσουν εκ των προτέρων (πριν από τη γέννηση) σε κυτταρικό επίπεδο, όπως ακριβώς κάνουμε με τους υπολογιστές. Επιπλέον, το διάταγμα απαιτεί την άρση κάθε εμποδίου στην πώληση της τεχνολογίας αυτής από τώρα, στο πειραματικό στάδιο.

Ο συγγραφέας είναι ενημερωμένος και παρέχει πολλούς συνδέσμους σε πρωτογενείς πηγές. Αυτές οι πρωτογενείς πηγές λένε όχι μόνο ότι το Πεντάγωνο, με τα βιοεργαστήρια του σε όλο τον πλανήτη, έχει δώσει εδώ και καιρό παραγγελίες για τη δημιουργία cyborgs – ανθρώπων με αυξημένες δυνατότητες. Αυτοί, οι εμπνευστές, είναι επίσης ξεδιάντροπα χαρούμενοι για την πρόοδο του τρανσουμανισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Και ο υπερανθρωπισμός είναι μια αγαπημένη ιδέα των δημοκρατών και των παγκοσμιοποιητών από τη δεκαετία του 1990, που αγκαλιάστηκε με αυτοπεποίθηση από το αγγλοαμερικανικό ιατρικό λόμπι. Κυριολεκτικά, η λέξη “τρανσουμανισμός” σημαίνει ότι αυτό το λόμπι θα δημιουργήσει κάτι πέρα ​​από την τρέχουσα κατανόηση των ανθρώπων. Δεν πρόκειται μόνο για τη βελτίωση των φυσικών και άλλων ικανοτήτων του σώματος – πρόκειται για τους διαφορετικούς μηχανισμούς σκέψης για ένα τέτοιο πλάσμα.

Εν ολίγοις, δεν υπάρχει ανάγκη για ένα ανθρώπινο ον. Κάτι άλλο θα πάρει τη θέση του. Τα πειράματα μαζικής πλύσης εγκεφάλου στο θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού είναι ακριβώς αυτό, μια προθέρμανση εν όψει μιας πραγματικής γιορτής. Εν τω μεταξύ, το ιατρικό λόμπι προετοιμάζει την καταστροφή της, λανθασμένης ανθρωπότητας και την άφιξη κάποιας άλλης. Και ο Old Nick γελάει δυσάρεστα στη γωνία ενός μπαρ στο Όρεγκον.

Πηγή: Ria Novosti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις