Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Tελείως Tυχαία προφανώς... Επιδρομή της ΕΛΑΣ στον οίκο ανοχής της γυναίκας με το «στικάκι» όσων συμμετείχαν στους βιασμούς της 12χρονης


 Επιδρομή στον οίκο ανοχής της Έλλης Κανελλοπούλου επικεφαλής του σωματείου εκδιδομένων γυναικών που χθες κατέθεσε δημοσίως έχει το στικάκι με τα πρόσωπα κυβερνητικών αξιωματούχων και νεοδημοκρατών που βίαζαν την 12χρονη πραγματοποίησαν αστυνομικοί.

Είναι η γυναίκα που είχε αποκαλύψει ότι ο το στέλεχος της ΝΔ, ματροπός και βιαστής Η.Μίχος έφερνε την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρούσε και δέχονταν τους πελάτες.

Η επιδρομή έγινε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, με τη συνδρομή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαπές, τρεις από την Κολομβία και μια από την Μολδαβία, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Εντός του ανωτέρω χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων με τη συνδρομή αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας τέσσερις (4) αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Να υποθέσουμε ότι το στικάκι θα εξαφανιστεί πλέον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις