Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Σοκ στον Xολαργό: Ο Ταγματάρχης φέρεται να έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες στον 15χρovo και έφαγε… μπουνιές

 


Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την καταγγελία κατά 38χρονου Ταγματάρχη του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 15χρονου για σεξουαλική επίθεση.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής (21 Οκτωβρίου) κοντά στην οδό 17ης Νοεμβρίου στον Χολαργό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Μαζανίτη στο enikos.gr ο 38χρονος Ταγματάρχης συνελήφθη με την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Ο 38χρονος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στον 15χρονο, που καθόταν σε παγκάκι και ο νεαρός κατάφερε να τον απωθήσει.

Ο 16χρονος πήγε μαζί με τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού, όπου κατήγγειλε τον 38χρονο.

Ο ανήλικος απώθησε με γροθιές τον Ταγματάρχη

Το τοπικό site της περιοχής menoumehorargo.gr αναφέρει πως ο 15χρονος κάνει μαθήματα πυγμαχίας σε αθλητικό όμιλο, όπου και είχε προγραμματίσει να πάει για προπόνηση. Έτσι, κατάφερε να απωθήσει με γροθιές τον αξιωματικό, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Όπως είπε ο ανήλικος στους αστυνομικούς κάθισε δίπλα του στο παγκάκι και του έδειξε ημίγυμνες φωτογραφίες του ίδιου, προσπαθώντας, την ίδια στιγμή και να τον θωπεύσει.

Εντολή Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για πλήρη έρευνα με το ερώτημα της απόταξης για τον Ταγματάρχη

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στην Στρατονομία, η οποία τον οδήγησε στο Στρατοδικείο απ’ όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Όπως έγραψε πρώτο το enikos.gr, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις