Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Άμπερ Xερντ: Xρωστάει περισσότερα λεφτά στους δικηγόρους της, παρά στον Tζόνι Ντεπ


 Τα… μαλλιά της κεφαλής της φαίνεται ότι καλείται να πληρώσει η Άμπερ Χερντ στους δικηγόρους της μετά την πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, την οποία έχασε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , η συνολική αμοιβή για την νομική της ομάδα ξεπερνάει το ποσό που πρέπει να πληρώσει στον Τζόνι Ντεπ ως αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, στη δίκη ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κέρδισε αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια. Η marca.com αναφέρει λοιπόν, ότι η ηθοποιός πέρα από το παραπάνω ποσό, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια στην νομική ομάδα της.

Όπως αναφέρεται, οφείλει σημαντικά ποσά σε πρώην νομικούς εκπροσώπους, αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company.

Οι εν λόγω εταιρείες φέρεται να παρενέβησαν στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια εις βάρος του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, αρνούνται να πληρώσουν τα δικαστικά της έξοδα, μετά την απόφαση που χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της.

Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός πούλησε ένα ακίνητο που της άνηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα καταφέρει να καλύψει ούτε ένα ελάχιστο μέρος και των δύο χρεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις