Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Νέα υπόθεση με βασανισμό Zώου – Άνδρας διασκεδάζει κάνοντας ηλεκτροσόκ στον σκύλο του – BINTEO

 Σοκ προκαλούν οι εικόνες με έναν άνδρα να βασανίζει τον σκύλο του με ηλεκτροσόκ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, ακούγεται το άτυχο ζώο να ουρλιάζει από τον πόνο.

Ο ιδιοκτήτης του έχει περάσει στον λαιμό του σκύλου ένα ηλεκτροφόρο κολάρο, το οποίο ενεργοποιεί με ένα τηλεχειριστήριο, με το ζώο να υποφέρει.

O ιδιοκτήτης του σκύλου με το όνομα Ίρμα κάνει επίδειξη ισχύος και θέλει να δείξει σε έναν άλλον άνδρα που είναι δίπλα του ότι με το ηλεκτροφόρο κολάρο ελέγχει πλήρως τον σκύλο του.

«Πήγε και έβαλε το κολάρο το ηλεκτροφόρο, το άφησε λίγο ελεύθερο να παίξει και με το που απομακρύνθηκε κάποια μέτρα, πατάει το κουμπί και το σκυλί ουρλιάζει από τον πόνο. Σαν να είναι φυσιολογικό. Δυο – τρεις μέρες ήταν σε εικοσιτετράωρη βάση στον λαιμό του ζωντανού. Επίδειξη ότι εάν διανοηθεί και απομακρυνθεί ότι και καλά “εγώ αποφασίζω, που σε άφησα χωρίς λουρί ότι θα ξαναγυρίσεις από τον πόνο”. Υποταγή. Πλήρης υποταγή. Δεν ξέρω, η κτηνωδία είναι απερίγραπτη» λέει o καταγγέλλων.

Η Ίρμα είναι ένα κυνηγόσκυλο μόλις 12 κιλών. Σύμφωνα με την καταγγελία, είναι μονίμως δεμένο, υπό άθλιες συνθήκες και υποσιτισμένο.

«Είχε και το θράσος να πει ότι το σκυλί είναι υπέρβαρο όταν είναι 12 κιλά και το βλέπεις πετσί και κόκαλο. Υποσιτισμένο αν μη τι άλλο… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη ότι και στο ένα μέτρο που έχει το λουρί σε 24 ώρες, αυτό από μόνο του είναι πρόστιμο των 1.000 ευρώ, κάθε φορά που θα έρχεται η αστυνομία. Δεν είναι δηλαδή, μόνο μία η παρανομία εδώ πέρα… Το έχει δεμένο 24 ώρες. Είναι σαν παιδί το σκυλί. Δεν το αναλαμβάνεις, λοιπόν, ένα παιδί άμα δεν μπορείς να αναλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Ούτε είναι διακοσμητικό στοιχείο το σκυλί για να το κάνεις ότι θέλεις» προσθέτει.

«Σε καθημερινή βάση βλέπω το εν λόγω σκυλάκι δεμένο με λουρί ενός μέτρου, το οποίο, αυτό, δεν λύνεται ποτέ, έχει φαγητό το οποίο είναι πατάτες κάθε μέρα, οι οποίες πατάτες δεν ξέρω καν αν είναι ψημένες, απαγορεύεται το άμυλο για τα σκυλιά και μετά από αυτό το θέμα είναι ότι το νερό, κάποια φάση το είχε βάλει μέσα στις πατάτες, πατάτες και νερό είχαν γίνει ένα, τώρα δυο μέρες δεν έχει καθόλου φαγητό, νερό ανύπαρκτο, το νερό είναι πίσω από το σπίτι. Τις τελευταίες δύο μέρες δεν έχω δει ούτε πατάτες στο φαγητό. Δηλαδή, ούτε φαγητό» ανέφερε ο καταγγέλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις