Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείς να εντοπίσεις την τεράστια αράχνη σε 10 δευτερόλεπτα; Είναι σχεδόν αόρατη

 


Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση έχει συναρπάσει τους χρήστες του Διαδικτύου.  Οι οπτικές ψευδαισθήσεις βοηθούν στη βελτίωση των δεξιοτήτων σας που αφορούν στην παρατηρητικότητα, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή άσκηση για τον μυαλό.

Στην εικόνα που βλέπετε, απεικονίζεται μια αυλή. Παντού υπάρχει χώμα, άχυρα, ξερά κλαδιά και μερικές πέτρες. Κάπου όμως υπάρχει και μια τεράστια αράχνη, την οποία πρέπει να εντοπίσετε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση είναι να συγκεντρωθείτε και να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά, καθώς η αράχνη μπορεί να βρίσκεται παντού, ακόμη κι εκεί που δεν το περιμένετε. Έχει γίνει ένα με το χώμα και τα χόρτα και είναι σχεδόν… αόρατη.

Όσοι είναι αρκετά παρατηρητικοί, ενδέχεται να την εντοπίσουν εύκολα. Θα καταφέρουν όμως να το κάνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα; Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει…

Tip για την οπτική ψευδαίσθηση

Η αράχνη που ψάχνετε είναι μέλος της ομάδας των αραχνών με την επιστημονική ονομασία Lycosidae. Η αράχνη του λύκου είναι γνωστή για το κυνήγι σκαθαριών, ζωύφιων και άλλων εντόμων.

Δείτε τη λύση για την οπτική ψευδαίσθηση – Εδώ βρίσκεται η αράχνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις