Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Σύρραξη Κ.Μητσοτάκη με Ε.Μαρινάκη: «Δεν θα συρθώ σε εκλογές από εκβιαστές» – «Αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει

 Υποκλοπές και διαιτησία έφεραν την «αιματηρή» σύγκρουση μεταξύ τους

Mε την φράση «Υποχρεώσή μου είναι να οδηγήσω τη χώρα με σταθερότητα σε εκλογές. Εκλογές θα γίνουν το 2023 στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας.

Δεν πρόκειται να συρθώ σε εκλογές από κάποιους επαγγελματίες εκβιαστές» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του ANT1 απάντησε στον Ε.Μαρινάκη που χθες προειδοποίησε ότι «αλλάζει τις καταστάσεις όταν πρέπει»!

Λίγο πιο πριν η κυβέρνηση υποβίβασε τον μέχρι πρότινος κορυφαίο σύμμαχό της, τον εφοπλιστή, εκδότη και βέβαια πρόεδρο του Ολυμπιακού, Ε,Μαρινάκη μετά την επίθεση που εξαπέλυσε χθες εναντίον της στον απόηχο των αποκαλύψεων για την παρακολούθησή του, αλλά και αφορμή την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε εντελώς απαξιωτικά για τον Ε.Μαρινάκη  απαντώντας σε ερώτημα για τις χθεσινές δηλώσεις του Ε,Μαρινάκι και του συνεργάτη του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Γ.Βρέτζου με την φράση «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα μπορεί κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο».

Και συνέχισε: «Για την ποδοσφαιρική διάσταση όλων των υπολοίπων πραγμάτων δεν έχω κάποια αρμοδιότητα να σχολιάσω», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Οι δηλώσεις Ε.Μαρινάκη. Στο 2.10 προαναγγέλλει την ότι «αλλάζει τις καταστάσεις όταν πρέπει»! Δηλαδή, τι άλλο να πει;

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βρέντζος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού πως «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα.

Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όποιος πιστεύει ότι… δεν μίλαγε ο Μαρινάκης με το στόμα του Βρέντζου, διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ αφέλειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις