Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Βίντεο - Γονείς να ξυλοκοπούν τον 35χρονο που ήθελε να βιάσει 13χρονη στην Kω


 Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κω, μετά από την απόπειρα βιασμού σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού, από έναν 35χρονο.

Ο φερόμενος δράστης βρισκόταν έξω από το κλαμπ όπου είχαν διοργανώσει χορό οι μαθητές Γυμνασίου και όταν είδε μια 13χρονη να βγαίνει από το μαγαζί, προσπάθησε να την οδηγήσει με τη βία στο αμάξι του με σκοπό να ασελγήσει πάνω της.

Ωστόσο συμμαθητές και γονείς της ανήλικης αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και κυνήγησαν εξαγριωμένοι τον δράστη που προσπάθησε να φύγει.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο «Live News», διακρίνεται ένας γονέας να ρίχνει κάτω τον 35χρονο και να τον ξυλοκοπεί. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω», ακούγεται να του λέει. Στη συνέχεια, άλλος ένας γονέας τον πλησιάζει και ζητάει εξηγήσεις, με τον 35χρονο να υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα.

Γονείς και μαθητές κράτησαν ακινητοποιημένο τον 35χρονο μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

Ο 35χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή και υποστήριξε ότι δεν ήθελε να πειράξει την ανήλικη: «Δηλώνω μετανιωμένος για ό,τι έχει συμβεί, σε σχέση με ό,τι θυμάμαι. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανένα κορίτσι».

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή: «Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος». 

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Τέλος στο θρίλερ: «Αποδεσμεύτηκαν» τα ελληνικά δεξαμενόπλοια που βρίσκονταν υπό ιρανική «ομηρεία»

 


«Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να με θωπεύει»

Το 13χρονο κορίτσι που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ περιέγραψε: «Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω μου. Μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα για να μη φωνάζω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει».

«Το κορίτσι μου παραμένει τρομαγμένο»

«Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει. Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα. Το κορίτσι μου παραμένει τρομαγμένο. Το παρακολουθεί ειδικός και λαμβάνει μεγάλη στήριξη από όλους μας. Πέρα από τα τρία κοριτσάκια ο δράστης παρενοχλούσε και άλλα παιδιά στο χώρο του πάρτι. Η κόρη μου ήταν δυνατή, δεν φοβήθηκε και μας είπε τι συνέβη» είπε η μητέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις