Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Σοκ στην Κω: 35χρονος πήγε σε πάρτι γυμνασίου και προσπάθησε να βιάσει 13χρονη – Την άρπαξε και την έβαλε στο αμάξι του

Πώς η χοροεσπερίδα σε κλαμπ του νησιού, παραλίγο να αποβεί δραματική για μία ανήλικη

Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα ανήλικα παιδιά έρχεται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά με φερόμενο δράστη έναν 35χρονο στην Κω.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας γυμνασίου σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Ο 35χρονος φέρεται εκεί να προσέγγισε μία παρέα τριών κοριτσιών (σ.σ. ηλικίας 13 και 14 ετών) κι άρχισε να προβαίνει σε χειρονομίες και σχόλια προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τους.

Η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κλαμπ για να πάρει λίγο αέρα, ο 35χρονος την ακολούθησε και την άρπαξε με τα χέρια του τραβώντας την προς το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας –παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου- την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος κι έπεσε πάνω της, κλείνοντας της με το ένα του χέρι το στόμα της για να μην φωνάζει και με το άλλο επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της, προχωρώντας και σε θωπείες.

Η 13χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καταφέρνοντας τελικά να ξεφύγει από τις αρρωστημένες διαθέσεις του 35χρονου. Έβαλε τις φωνές, συμμαθητές της ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. και λίγο αργότερα ο άνδρας αυτός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, που του άσκησε ποινική δίωξη, και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις