Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Είναι 68 ετών, έχει εγγόνια και έμεινε έγκυος – Tα παιδιά της την εκβίασαν να κάνει έκτρωση και δεν της μιλούσαν - Σταμάτησαν να της μιλάνε και οι γιατροί ζήτησαν να σκεφτεί την απόφαση της


 Mια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει ήδη παιδιά, αλλά και εγγόνια, έμεινε για τρίτη φορά έγκυος στη ζωή της σε ηλικία 68 ετών και αντιμετώπισε έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια της, αφού ο γιος και η κόρη της, την εκβίασαν για να κάνει έκτρωση, ενώ σταμάτησαν να της μιλάνε.

Η Tian Xinju που είναι τώρα 70 ετών και ζει μαζί με τον 71χρονο σύζυγο της Huang Weiping στην επαρχία Shandong της Κίνας, έμαθε ότι θα γίνει ξανά μανούλα πριν τρία χρόνια, όπως αναφέρει η nypost.com.


Η ίδια σάστισε από το γεγονός, όμως δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να το ρίξει, καθώς θεώρησε ότι είναι «δώρο από τον παράδεισο». «Γιατί να θέλω άλλο παιδί σε αυτή την ηλικία; Αλλά συνέβη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν θετικά, οπότε τη θεωρήσαμε δώρο από τον παράδεισο», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, αμέσως ξεκίνησαν προβλήματα στην οικογένεια της, αφού τα 40χρονα παιδιά της, απείλησαν ότι θα τη «διαγράψουν από τη ζωή τους», σε περίπτωση που τους κάνει νέο αδελφάκι. «Όταν τα παιδιά μου έμαθαν ότι ήμουν έγκυος και τα δύο ήλπιζαν ότι θα έκανα έκτρωση. Η κόρη μου είπε ακόμη ότι θα διέκοπτε τους δεσμούς μαζί μου, αν περνούσα την εγκυμοσύνη», είπε η Tian Xinju.

Έγκυος

Πράγματι, σταμάτησαν να τις μιλάνε, μέχρι που γέννησε με καισαρική τομή στις 25 Οκτωβρίου του 2019 ένα κοριτσάκι που ονόμασε Tianci, που στα Μανδαρινικά σημαίνει «αποστολή από τον ουρανό» ή «δώρο από τον ουρανό».

Έκτοτε, τα δύο ενήλικα παιδιά της αποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειας και επικοινωνούν ξανά με τη μητέρα τους. «Την συμπαθούν όλοι πάρα πολύ», είπε η 70χρονη και πρόσθεσε πως «είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν θέλω να ακούω τι λένε οι άλλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις