Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Πετράλωνα: AYTOI EINAI OI 10 Kατηγορούμενοι για τους Bιασμούς

Δέκα άτομα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών για τα «πάρτι βιασμών» στα Πετράλωνα.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης των βιασμών δύο παιδιών μιας οικογένειας στα Πετράλωνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στα «πάρτι βιασμών» σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ανήλικο αγόρι συμμετείχαν δέκα άτομα, τα οποία είναι κατηγορούμενα για την υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως υποστήριξε το Live News, αυτοί είναι: ο πατέρας, ο θείος, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, ένα φιλικό ζευγάρι και δύο αλλοδαποί υπάλληλοί του κατηγορούνται ότι έπαιρναν μέρος στο πάρτι βιασμών του ανήλικου στα Πετράλωνα.

Παράλληλα, το Live News έφερε στη δημοσιότητα μέρος του πορίσματος της Δικαιοσύνης.

Σ’ αυτό αναφέρεται πως «από το 2010 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας ήταν 10 ετών και έως το Δεκέμβριο του ’14, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο πατέρας πήγε με την κόρη του στο σπίτι μιας υπαλλήλου του η οποία ήταν παντρεμένη και έμενε με τον άντρα της».

«Εκεί το ζευγάρι, μαζί με τον πατέρα, έβαζαν το κοριτσάκι να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στην τηλεόραση έπαιζα ταινίες πορνό. Οι τρεις ενήλικες είχαν επαφή μεταξύ τους και έκαναν άσεμνες πράξεις στο κοριτσάκι».

«Με ανακατέψανε χωρίς να γνωρίζω τίποτα»

Άγνοια για όσα του καταλογίζουν δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους, υποστηρίζοντας ότι έχει εμπλακεί στην υπόθεση «χωρίς να γνωρίζω τίποτα, χωρίς να ξέρω τίποτα».

«Μία φορά είχα κάνει εγώ την γιορτή μου και τους είχα καλέσει. Έκανα τραπέζι στο σπίτι μου. Μία φορά στην γιορτή μου και άλλη μία φορά που μας καλέσαν οι ίδιοι στο σπίτι τους, μία Κυριακή, και λέει ”ελάτε από εδώ, έχουμε ετοιμάσει φαγητό άμα θέλετε ελάτε να φάμε”. Πήγαμε καθίσαμε το μεσημέρι και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Πρέπει να ήταν το ’07» υποστήριξε μιλώντας στο Live News.

Μιλώντας για τα παιδιά της οικογένειας που τον εμπλέκουν στα «πάρτι βιασμών», ο ίδιος σημείωσε: «Εγώ τα παιδιά και τώρα δεν τα γνωρίζω τα παιδιά, δηλαδή αν μου πείτε αυτά είναι τα παιδιά, δεν τα γνωρίζω».

«Εμένα με ανακατέψανε μετά από πόσα χρόνια, 7 χρόνια. Βρέθηκα και μου έστειλαν μία κλήση και μου λένε αυτό και αυτό και εγώ λέω: «τι μου λένε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Γιατί εμένα; Τι έκανα;». Με κάλεσε ο ανακριτής και τρελάθηκα, λέω για όνομα του Θεού. Πήγα στον ανακριτή και έλεγα «δεν ξέρω». Να με βάλουν εμένα να πάω ανακριτή; Έχω πέσει από τα σύννεφα και προσπαθούμε να αποδείξουμε αν είμαι ελέφαντας; Ανακατέψαν κόσμο, ο οποίος ήταν τίποτα, άσχετοι ήμασταν» κατέληξε ο άνδρας που κατηγορείται ότι συμμετείχε στους βιασμούς των δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις