Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: Eχετε απέναντι σας δικηγόρο Kαι όχι πλαστικό χειρουργό

 


Αναστάτωση προκλήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης όταν ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος προσέβαλε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βγήκε στην εκπομπή προκειμένου για να μιλήσει για την υπόθεση του Κολωνού. «Ζητώ συγγνώμη αλλά πρέπει να φύγω. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κ. Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Βγήκα για να σας πω το εξής… είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους. Να γνωρίζετε ότι έχετε δικηγόρο ενώπιον σας και όχι πλαστικό χειρουργό. Καλημέρα» είπε και αποχώρησε από το τηλεοπτικό παράθυρο με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την οργή της χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο».

 


«Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι άλλο, πιο έξυπνο. Το να με χτυπάτε σε αυτό το κομμάτι, ένας άνδρας υποτίθεται, απλά γελάω…» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Είστε απλά γελοίος και παρακαλώ τώρα τους συναδέλφους μου, ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου. «Έτσι όπως είναι να πει για εμένα; Μακάρι να έκανε κι εκείνος καμιά πλαστική» σχολίασε τέλος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις