Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Eπαγγελματίας καθαρίστρια αποκαλύπτει το Mοναδικό εργαλείο που δεν αποχωρίζεται ποτέ

 


Μια καθαρίστρια αποκάλυψε γιατί δεν θα καθαρίσει ποτέ το σπίτι κάποιου πελάτη της χωρίς πανί από μικροΐνες και γιατί η «στεγνή σκόνη» καταστρέφει τα έπιπλά σας.

Η Kacie Stephens, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του εταιρείας καθαρισμών στη Βικτώρια, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έγινε viral και στο οποίο περιέγραψε γιατί τα πανιά από μικροΐνες είναι τα «καλύτερα» για καθαρισμό.

Η Kacie τα χρησιμοποιεί για γυάλισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών, καθώς και για την αφαίρεση υπολειμμάτων και βρωμιάς.

«Αυτό μπορεί να σας μπερδέψει, αλλά όταν ένας επαγγελματίας ξεσκονίζει οριζόντιες επιφάνειες, δεν χρησιμοποιεί ξεσκονόπανο», είπε η Kacie στο βίντεο του TikTok.


Αντίθετα, χρησιμοποιεί δύο πανιά από μικροΐνες για να αφαιρέσει τη σκόνη και τη βρωμιά από τις περισσότερες επιφάνειες του τραπεζιού.

«Το πρώτο είναι ένα βρεγμένο, αφράτο πανί και το κάνουμε με λίγο σαπούνι», αποκαλύπτει. Ένα βρεγμένο πανί σηκώνει τη σκόνη από την περιοχή αντί απλώς να την μετακινεί.

«Το δεύτερο είναι ένα στεγνό ύφασμα – είναι λείο και χωρίς χνούδι», είπε. Ως εκ τούτου, η Kacie «πλένει» και «γυαλίζει» τις επιφάνειες για να τις αφήσει εξαιρετικά γυαλιστερές. Το «ξηρό ξεσκόνισμα» δεν συνιστάται ποτέ από επαγγελματίες γιατί η πρακτική μπορεί να χαράξει την επιφάνεια των επίπλων και να καταστρέψει το φινίρισμά τους.

Η επαγγελματίας καθαρίστρια μοιράστηκε επίσης κι άλλο βίντεο με μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πανιά σας από μικροΐνες.

«Να τα πλένετε πάντα σε ζεστό νερό», συμβουλεύει για να τηρείτε την υγιεινή και να τα διατηρείτε χωρίς χνούδι για περισσότερο», επεσήμανε.

Η Kacie βάζει επίσης τα πανιά της από μικροΐνες στο στεγνωτήριο για να γίνουν «αφράτα» – αλλά ποτέ για περισσότερο από πέντε λεπτά.

Η τελευταία συμβουλή είναι να χρησιμοποιείτε πανιά μιας χρήσης εάν καθαρίζετε κάτι «πραγματικά βρώμικο» και ανησυχείτε για διασταυρούμενη μόλυνση.

Τα πανιά μιας χρήσης είναι απαραίτητα όταν καθαρίζετε δωμάτια νοσοκομείων, χώρους απομόνωσης και τουαλέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις