Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

EIXE αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα, κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες: AYTA EINAI TA αμάξια του πατέρα Αντώνιου

 


Αδυναμία στα μεγάλα και πολυτελή SUV φαίνεται να έχει ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Τόσο ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, όσο και η σύζυγός του και μέχρι πρότινος πρόεδρός της Σταματία Γεωργαντή, την οποία τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές αποκαλούσαν «Μαμα-πρες» κάνοντας σύντμηση της λέξης πρεσβυτέρα, φαίνεται ότι προτιμούν τα μεγάλα SUV.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αποκάλυψε χθες το MEGA, ο πατέρας Αντώνιος οδηγούσε ανά διαστήματα μια Porsche Cayenne και η πρεσβυτέρα ένα πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια άνω των 100.000 ευρώ.

«Έρχονταν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια», ανέφεραν στην εκπομπή Live News.

Η Porsche Cayenne κοστίζει στη χώρα μας από 115.600 ευρώ ως plug-in υβριδική με τον V6 των 3.000 κυβικών και με συνδυαστική απόδοση 462 ίππων. Η αντίστοιχη Coupe ξεκινά από 120.800 ευρώ, ενώ στην κορυφή της γκάμας υπάρχει η turbo με τον V8 των 4.000 κυβικών και των 550 ίππων. Η οποία ξεκινά από 222.800 ευρώ.

Άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για άλλο SUV, επίσης γερμανικής προέλευσης στο οποίο ο πατέρας Αντώνιος επιβιβάστηκε όταν έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά έπειτα από κρουαζιέρα διάρκειας 7 ημερών με κάποια από τα παιδιά της Κιβωτού που είχε επιλέξει: «Όταν αποβιβάστηκαν, μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes, με σκούρα τζάμια για να μην φαίνεται, με οδηγό» δήλωσε επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο Live News.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και των ακινήτων στη Ραφήνα και στη Βραυρώνα στα οποία διέμεναν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις