Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Kυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου που EIXE Eντοπιστεί θαμμένος σε παραλία


 Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 31χρονου αλλοδαπού, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Δευτέρα θαμμένο στην άμμο στην παραλία Καρτέλα στην Κυπαρισσία, προχώρησαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ως δράστες της δολοφονίας ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα, ένας 30χρονος αλλοδαπός, ένας 24χρονος ημεδαπός και μία 30χρονη ημεδαπή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Τον χτύπησαν και τον έθαψαν στην άμμο
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες μαζί με το 31χρονο θύμα επιβιβάστηκαν σε όχημα και μετέβησαν σε ερημική παραλία. Εκεί οι δράστες τού προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα, ενώ στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.


Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 30χρονος και η 30χρονη εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού. Ο τρίτος δράστης, ο 24χρονος, παραδόθηκε στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του 31χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, θαμμένη στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, από έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις