Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μαθητές σκότωσαν την καθηγήτριά τους επειδή τους έβαλε KAKO Bαθμό

 


Δύο μαθητές γυμνασίου στην Αϊόβα των ΗΠΑ φέρονται να σκότωσαν την δασκάλα τους πέρυσι ως εκδίκηση για τον κακό βαθμό που έβαλε σε έναν από τους εφήβους, όπως αποκάλυψαν οι εισαγγελείς την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, σε δικαστικά έγγραφα.

Οι νέες λεπτομέρειες ρίχνουν φως σε ένα πιθανό κίνητρο για πρώτη φορά μετά τη σύλληψη των Willard Miller και Jeremy Goodale, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία της 66χρονης δασκάλας τους Nohema Graber στη μικρή πόλη Fairfield στις 2 Νοεμβρίου 2021.

Ο Miller είχε συναντηθεί με την Graber στο Fairfield High School για να συζητήσουν τον κακό βαθμό στην τάξη της το απόγευμα της δολοφονίας της. Αργότερα εκείνη την ημέρα, η δασκάλα οδήγησε το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όπου ήταν γνωστό ότι έκανε το καθημερινό της περπάτημα μετά την δουλειά της στο σχολείο. Μια μέρα αργότερα, το άσχημα χτυπημένο σώμα της 66χρονης, βρέθηκε κρυμμένο κάτω από ένα μουσαμά.

 


Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Miller και ο Goodale, που ήταν και οι δύο 16 ετών τότε, την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και αργότερα αναφέρθηκαν σε αυτό καμαρώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κακός βαθμός πιστεύεται ότι είναι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία

Ο Miller είπε στην αστυνομία ότι ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο το θύμα δίδασκε ισπανικά και ήταν θυμωμένος που ο χαμηλός βαθμός που του έδωσε μείωνε τη συνολική του βαθμολογία.

«Ο κακός βαθμός πιστεύεται ότι είναι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της δασκάλας που συνδέει άμεσα τον Μίλερ», ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τον εισαγγελέα της κομητείας Τζέφερσον, Τσόνσι Μόλντινγκ και τον βοηθό γενικό εισαγγελέα της Αϊόβα, Σκοτ ​​Μπράουν.

Ο Μίλερ αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία, αλλά «αργότερα δήλωσε ότι γνώριζε τα πάντα, αλλά δεν συμμετείχε» – ισχυριζόμενος ότι μια «περιφερόμενη ομάδα μασκοφόρων παιδιών» σκότωσε την Γκρέμπερ και τον ανάγκασε να ξεφορτωθεί το πτώμα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Μάρτυρες εντόπισαν δύο άνδρες να οδηγούν το φορτηγό της Graber έξω από το πάρκο λιγότερο από μία ώρα αφότου έφτασε η δασκάλα. Το φορτηγό εγκαταλείφθηκε στο τέλος ενός αγροτικού δρόμου και ένας μάρτυρας παρέλαβε τα δύο έφηβα αγόρια καθώς περπατούσαν στον ίδιο δρόμο, είπαν οι ερευνητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις