Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Αμερικανοί πολίτες ψηφοφόροι των Δημοκρατικών προς Μ.Ομπάμα: «Mας πάτε σε πυρηνικό πόλεμο – Eσύ τα ξεκίνησες όλα το 2014»

 
Αποδοκιμασίες κατά του πρώην Αμερικανού Προέδρου Μ.Ομπάμα

Χάος επικράτησε στην προεκλογική ομιλία του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα (Ο οποίος ήταν και είναι από τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς των Δημοκρατικών),

όπου οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών τον αποδοκίμασαν και γιουχάισαν για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση Μπάιντεν και έχει φέρει στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου τον πλανήτη.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ομιλία υποστηρικτών των Δημοκρατικών οι οποίοι έχουν απογοητευτεί πάρα πολύ με τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν που έχουν προκαλέσει ένα τρομακτικό κύμα ακριβείας ενώ έχουν ενσταλάξει τον φόβο στους Αμερικανούς ότι μπορεί η ζωή τους να χαθεί μέσα σε έναν πυρηνικό όλεθρο

«Ανατρέψατε την ουκρανική κυβέρνηση το 2014, ανατρέψατέ την νόμιμη ουκρανική κυβέρνηση το 2014,  πες μας για τα σχέδιά σας για πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία, σταματήστε να προκαλείται πυρηνικό πόλεμο με την Ρωσία, θα μας σκοτώσετε όλους, η Ρωσία δεν είναι ο εχθρός. Η Victoria Nuland χρηματοδότησε την ανατροπή (στην Ουκρανία)» έλεγαν διαμαρτυρόμενοι οι ψηφοφόροι των Δημοκρατικών.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα επιχείρησε να ψελλίσει κάποιες δικαιολογίες αλλά η φωνή του χάνονταν μέσα στις μαζικές διαμαρτυρίες των οπαδών του κόμματος.

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τους Δημοκρατικούς οι δημοσκοπήσεις και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δείχνουν ότι πρόκειται να υποστούν μία συντριπτική ήττα στις ενδιάμεσες εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις