Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Η Α.Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε το βασιλικό ζεύγος της Oλλανδίας MAZI ME… τον σύντροφό της! - Mετά τα όσα έκανε στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει ακάθεκτη...


 Για άλλη μία φορά η ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου εκπλήσσει δυσάρεστα τους πάντες και μάλιστα αμέσως μετά τα όσα έκανε κατά τις εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την παρέλαση της 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη όπου εθεάθη να παίζει ακόμα με το κινητό της.

Αυτή την φορά η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε τον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ και τη βασίλισσα Μαξίμα στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Παύλο Κοτσώνη να παρευρίσκεται, ως μη ώφειλε, στη συνάντηση.

 


O ρόλος της ΠτΔ δεν είναι «διακοσμητικός» όπως η ίδια νομίζει και πρέπει να τον σέβεται όπως επίσης θα πρέπει να σέβεται τα εκατομμύρια Ελλήνων των οποίων είναι ο ανώτατος άρχων βάσει Συντάγματος.

Η ΠτΔ ασχολείται με το κινητό της εν ώρα παρέλασης την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για μία άκρως αντιθεσμική κίνηση εκ μέρους της Προεδρίας, καθώς ο σύντροφος της κυρίας Σακελλαροπούλου δεν έχει απολύτως κανέναν λόγο να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Ολλανδίας κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Με βάση ποιο πρωτόκολλο και με ποια θεσμική ιδιότητα ο Παύλος Κοτσώνης συνοδεύει την Πρόεδρο στις επίσημες συνομιλίες της με εκπροσώπους ξένων κρατών; Βεβαίως, αυτή η συμπεριφορά είναι αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς ότι, απ’ όταν η Πρόεδρος εξελέγη στο αξίωμα, ο σύντροφός της έχει σταθερή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η μεγαλύτερη ευθύνη πάντως δεν βαρύνει ούτε τον Παύλο Κοτσώνη ούτε και την ίδια την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αλλά εκείνον που όχι μόνο την επέλεξε, κόντρα σε όλες τις αρνητικές ενδείξεις, αλλά παριστάνει και τον ανήξερο.

Γιατί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν γεννήθηκε χθες και ξαφνικά έγινε ΠτΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις