Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Βασίλης Καρράς: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον oδήγησε στο xειρουργείο

 


Ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Στο χειρουργικό κρεβάτι χρειάστηκε να καθίσει πριν δέκα ημέρες ο Βασίλης Καρράς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως έγινε γνωστό χθες (5/11), χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Το χειρουργείο είχε προγραμματιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Βασίλης Καρράς ακύρωσε τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Πλέον, ο καλλιτέχνης αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ του Σαββάτου στο live του J2US. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έστειλε στον αέρα της εκπομπής, τα περαστικά του στον τραγουδιστή.

Όταν διαγωνίστηκαν ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας με τον Dj Pitsi, και ερμήνευσαν το ντουέτο «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε» του Βασίλη Καρρά και του Παντελή Παντελίδη, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τον τραγουδιστή και την περιπέτεια με την υγεία του.

Είπε συγκεκριμένα: «Θα ξεκινήσω αλλιώς. Θέλω να πούμε περαστικά όλοι μαζί και να στείλουμε την αγάπη και την ευχή μας στο Βασίλη Καρρά. Περαστικά Βασίλη μου, να είσαι μαζί μας σύντομα καλά. Σε ξαναπεριμένουμε στο Just».

Η περιπέτεια που είχε στην Κρήτη
Ο Βασίλης Καρράς τον περασμένο Μάρτιο είχε ακόμη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις