Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για αυτά που έρχονται – Απόλυτο ΣOK με όσα ειπώνονται


 Ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει…

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τον Jacques Attali, ανήκει στα αρχιτσιράκια των διεθνιστών, αλλά δεν ακούγεται τόσο όσο ο Κλάους Σβαμπ, επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Ο Jacques Attali γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1943 στη γαλλική Αλγερία. Ο πατέρας του, Simon Attali, σημείωσε επιτυχία στην αρωματοποιία με το κατάστημά του «Bib et Bab» στο Αλγέρι. Όμως, όπως λέει η ιστορία, δύο χρόνια μετά την έναρξη του Πολέμου για την Ανεξαρτησία της Αλγερίας (1954-1962), ο Simon Attali αποφάσισε να μετακομίσει στο Παρίσι με την οικογένειά του.

Ο Jacques Attali σπούδασε στο Ivy League των γαλλικών πανεπιστημίων, λαμβάνοντας το διδακτορικό του, στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Paris Dauphine το 1972. Η πολιτική του σταδιοδρομία ξεκίνησε κατά την θητεία του ως καθηγητής Οικονομικών στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι περισσότερο γνωστός ως ειδικός σύμβουλος του αριστερού Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν από το 1981-1991, αλλά ο Αταλί διηύθυνε επίσης την πολιτική εκστρατεία του Μιτεράν για τις προεδρικές εκλογές το 1974.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Jacques Attali είναι παρών στο πολιτικό τοπίο στη Γαλλία. Έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, μερικά από τα οποία θα μπορούσαν να περιγραφούν ως οράματα πολύχρωμων ουτοπιών και άλλα ως προφητικά. Ο Attali συνίδρυσε επίσης το EUREKA , ένα ευρωπαϊκό διακυβερνητικό πρόγραμμα για τις νέες τεχνολογίες, το οποίο ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, το MP3.

Αυτή την στιγμή είναι ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Πρόεδρος του Positive Planet , ενός παγκοσμιοποιητικού οργανισμού που συμβάλλει στην παγκοσμιοποίηση της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για το 2030, η οποία θέλει να επιφέρει από-ανάπτυξη και λιτό βίο μέσω αλλαγής πολιτικοκοινωνικού και οικονομικού πολιτεύματος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γάλλος συγγραφέας Paul-Étienne Pierrecourt εξετάζει μερικά από τα γραπτά του Jacques Attali και τις σκοτεινές προβλέψεις του που ισχύουν για τα παγκόσμια γεγονότα των τελευταίων ετών.

Στο βιβλίο του «Λεξικό του 21ου Αιώνα», που δημοσιεύτηκε το 1998, ο Ζακ Ατάλι περιγράφει μια μελλοντική πανδημία για την δημιουργία μιας παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης που τελικά θα γίνει μια πλανητική δύναμη. Τονίζει συγκεκριμένους όρους, συμπεριλαμβανομένης της λέξης «Επιδημία». Επιπλέον, δηλώνει ο Attali, «θα λάβουμε πλανητικά μέτρα περιορισμού, τα οποία θα αμφισβητήσουν εν συντομία τον νομαδισμό και την δημοκρατία».

Άλλοι όροι που περιγράφονται από τον Attali είναι οι: «Γενετική Θεραπεία», «Γονιδιακή Θεραπεία με Νανοτεχνολογίες» και «Πανικός»!

Στην ενότητα «Δημοκρατία», αναφέρεται σε ένα μέλλον εθνών χωρίς σύνορα (σ.σ. τα κράτη θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από κοινότητες, οι οποίες θα ορίζονται από ΜΙΑ παγκόσμια εξουσία), δηλώνοντας: «Πάνω από όλα, αυτό που παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό είναι να εφεύρουμε μια δημοκρατία χωρίς έδαφος, χωρίς τείχη. Διασπορική.»

Στην συνέχεια, ο Attali στρέφεται στο «Εισόδημα», το οποίο προβλέπει «Καθολικό εισόδημα» και εργασία από το σπίτι μέσω «τηλεργασίας» (λεπτομέρειες στην τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου):

«Κάθε άτομο θα έχει ίσως μια μέρα το δικαίωμα σε ένα αξιοπρεπές εισόδημα που καταβάλλεται από το κράτος (σ.σ. παγκόσμια εξουσία), ανεξάρτητα από οποιαδήποτε δραστηριότητα: Το καθολικό εισόδημα (σ.σ. με αυτό θα αγοράζει κανείς τα ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και όχι ό,τι θέλει)…. Περισσότεροι από τους μισούς εργαζομένους δεν θα απασχολούνται πλέον… Η εργασία από το σπίτι μέσω τηλεργασίας (home office) θα λογαριάζεται για τις μισές θέσεις εργασίας».

scr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις