Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Με Θεσσαλονικιά εκπρόσωπο τα φετινά “Oscar” του πορνό


 Τα… Όσκαρ ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων, γνωστά και ως «AVN Awards» αποτελούν τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως και φέτος, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν σε μια φαντασμαγορική τελετή στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Εκεί θα δώσει δυναμικό παρών και η Ελλάδα, μιας και το Sugarbabes.tv, η εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννάκι και του Τεό, κατάφερε να κερδίσει τέσσερις υποψηφιότητες και να γίνει η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας. Η φετινή επιτυχία της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά και της χώρας μας είναι τεράστια, αφού για πρώτη φορά έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο χρυσό αγαλματίδιο.

 


Μάλιστα, ξεχωρίζει ένα όνομα, αυτό της Θεσσαλονικιάς, Christy White, της Χριστίνας Ανδρεάτου δηλαδή, το οποίο βρίσκεται μέσα και στις 4 υποψηφιότητες. Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να «κόπηκε» από το bootcamp του GNTM, ωστόσο έκανε στροφή στην καριέρα της και φαίνεται πως δικαιώθηκε. Πριν μερικούς μήνες την είδαμε στο Φεστιβάλ των Καννών όπου έπαιξε έναν από τους πιο σημαντικούς και δύσκολους ρόλους σε μία mainstream ταινία με τίτλο «New continent» σε σκηνοθεσία Παντελή Παγουλάτου, ενώ τώρα ταξιδεύει στο Λας Βέγκας, έχοντας κερδίσει – μεταξύ άλλων – και την υποψηφιότητα στην κορυφαία κατηγορία «Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ», χάρη στην SugarBabes.tv.

Αναλυτικά οι ελληνικές υποψηφιότητες:

-Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo,Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner

-Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver

-Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner

-Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White



Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις